Oih, it’s FINALLY here and available on stores! Have you already tried Celsius BCAA drink or still just dreaming about it? I have been on it a bit more than 1 month now and I I will definitely stay on this way! I have seen the difference in workout with and without BCAA, I used to use BCAA as a powder mixed in water before this drink, and I would not workout without BCAA after long using.

________________________________

Jihuu, nyt se on viimein täällä: CELSIUS BCAA -juoma! Jo muutamasta verkkokaupasta sitä saa, lisäksi olen bongannut tämän Aminohappojen kunkun parissa K-marketissa. Kupittaan Cittari nappaa juoman varmasti pian valikoimaansa, ellei ole sitä jo tehnyt, tästä en osaa varmaksi sanoa. Mutta ihan alkuun, kurkkaapa näistä, jos vielä Celsius BCAA:ta ensimmäisten joukossa metsästät:

Fast Verkkokauppa >>
Fitnesstukku >>
Aminopörssi >>

Olen nyt itse treenannut Celsius BCAA-juoman kanssa parisen kuukautta, ja aion tosissaan pysyä tällä tiellä. Tässä postauksessa kerronkin juomasta enemmän, sekä omista kokemuksistani tarkemmin.

The regular BCAA powder I used never gave me the same results than Celsius BCAA because of the caffeine Celsius includes. The caffeine with BCAA is such a bomb and I am lifting like the Popeye The Sailor Man by using this lol. I am so in love with this new drink in a beautiful can and now I am going to tell you a bit more about it. You guys have already sent me some questions on Instagram and here so I will answer to them as well now.

________________________________

Ennen Celsius BCAA:ta käytin veteen sekoitettavaa BCAA-jauhetta treenijuomana, toisena juomana toimi tavallinen Celsius-juoma: hyödyn BCAA:sta treenin aikana, mutta samaan aikaan Celsius antaa treeniin potkua vitamiinien sekä kofeiinin ansiosta. Oli työlästä kantaa näitä molempia mukana, sillä näiden lisäksi matkassa kulki myös vesipullo.

Celsius BCAA-juoma helpottaa siis treeniäni suuresti. Lisäksi maku on aivan toinen kuin jauheissa, sekä BCAA:n määrä aivan huima 7000mg/tölkki. Olin aluksi hieman skeptinen nimenomaan maun suhteen, sillä BCAA:n makua on todella vaikeaa peittää. Ennakkoluuloni katosivat Celsius BCAA-juomaa maistettuani – tämän kaverin kehittämisessä on todellakin onnistuttu!

Why to choose Celsius BCAA drink for workout instead regular Celsius wellness drink?

Well, there is super nice amount of BCAA amino acids in this drink. If you are not familiar with BCAA yet, read more about it on my previous post here >> This drink REALLY boosts your workout up! You don’t need BCAA powders to carry with you anymore, this is enough. This also covers the regular Celsius drink as a workout drink this way.

Which flavor is better: the wild strawberry or passionfruit

I love them both but because I am such a sweet tooth I prefer wild strawberry. This flavor reminds me of strawberry soda I loved soooo much when I was a kid.

________________________________

Miksi valita Celsius BCAA-juoma treenijuomaksi tavallisen Celsius-juoman sijaan?

Kuten kerroinkin, tässä juomassa on ihan huikea määrä BCAA:ta, joten yhdessä tavallisen Celsius-juoman hyvien ominaisuuksien kanssa tämä puree nimenomaan treeniin. Jos BCAA ei ole sinulle tuttu, lukaisepa aiempi postaukseni tästä aminohappojen kunkusta täältä >>

Enää ei tarvitse kantaa BCAA-jauhetta eikä tavallista Celsiusta mukana, vaan riittää tämä yksi tölkki. Tavallisen Celsiuksen pidän kuitenkin mukana treenin ulkopuolella, sillä se potkaisee aamut mukavasti käyntiin ja tuo lisävirtaa iltapäivään.

Kumpi maku on parempi: Celsius BCAA metsämansikka vai Celsius BCAA passionhedelmä? 

Tykkään molemmista tosi paljon, mutta herkkusuuna rakastan metsämansikkaa. Metsämansikka tuo mieleeni ihan Muumilimun.

Will I still use regular Celsius wellness drink when Celsius BCAA is here?

Oh yes I will! The Celsius BCAA drink will be my workout drink because of the amazing boost it gives me. I am going to keep the regular Celsius and Celsius BCAA separated and the regular one will be part of my daily healthy lifestyle.

________________________________

Korvaako Celsius BCAA tavallisen Celsiuksen täysin ?

Ei minun kohdallani. Kuten sanoinkin, tavallinen Celsius pysyy matkassani mukana treenin ulkopuolella. Celsius BCAA on itselleni liian tujua tavaraa aamupalapöytään, heh, joten se pysyy mukana vain treenikassissa. Tavallisessa Celsius-juomassa lempimakuni ovat yhä Sitruuna-Lime sekä Vadelma-Acai ja päivääni kuuluu yksi jompaa kumpaa.

Why CELSIUS BCAA is THE BEST BCAA drink to me?

♥ It’s 100% vegan
♥ It’s sugar free
♥ The amount of BCAA (7000mg!!)
♥ Includes vitamins
♥ Includes chrome, green tea, ginger and guarana which boosts my metabolism up
♥ Includes caffeine: 180mg of caffeine is such a perfect amount to me during workout
♥ It boost my energy levels up the same way as regular Celsius wellness drink but with BCAA
♥ The flavors are fresh and really the best versus any other brands

Where can I buy Celsius BCAA drink?

It’s now available in Sweden and on some online stores in Finland as well.

________________________________

Miksi CELSIUS BCAA on paras BCAA-juoma juuri minulle?

♥ Celsius BCAA-juoma on 100% vegaaninen
♥ Juoma on sokeriton
♥ Huikean BCAA määrän vuoksi (7000mg!!)
♥ Sisältää vitamiineja
♥ Sisältää kromia, vihreää teetä, inkivääriä sekä guaranaa, jotka pitävät aineenvaihduntani iloisesti käynnissä
♥ Celsius BCAA:n sisältää 180mgkofeiinia, mikä on optimaalinen juuri minulle treenatessa

♥ Juoma antaa tavallisen Celsiuksen tavoin lisäpuhtia, mutta yhdessä BCAA:n kanssa
♥ Maut tässä juomassa ovat omaan mieleeni huomattavasti paremmat, kuin muilla brändeillä

Mistä Celsius BCAA-juomaa voi ostaa?

Celsius BCAA-juomaa on saatavilla tällä hetkellä mm.

Fast Verkkokauppa >>
Fitnesstukku >>
Aminopörssi >>

Oletko bongannut Celsius BCAA-juoman myös jostain muualta? Jaa vinkkisi kommenteissa, niin muutkin lukijat pääsevät sitä kokeilemaan.

Kerro mulle myös, mitä tykkäät ja kumpi maku sopii sun suuhun paremmin: Celsius BCAA Metsämansikka vai Passionhedelmä?