Just a quick post until next week and more greetings. As you know  – – if you have followed my stories on Instagram – – I had such a wonderful weekend this week. We got invited to Stand Up event in my city on Saturday night and ah, I really enjoyed it so much! I love good stand up comedy a lot but yeah, not all are good and bad jokes makes me feel so bored. Finnish comedian called Sami Hedberg is absolutely my favorite one! And not only as a comedian but as a man also – gosh I am crushed on him! If I had any chance I would caught him to be just mine lol. He was not part of this event just wanted to tell a bit about my dream man haha.

Anyway, back to the event I was taking part on Saturday. In Finland we had a super fun (the best if you ask from me!) very comedic news on TV called Noin Viikon Uutiset. In English it’s ‘About One Week News’. There was a wonderful guy called Jukka Lindström who hosted the TV broadcast and I followed the show all three years they let us enjoy of it. I was so sad when I heard they will stop making it anymore in this year. Those jokes they made were all very tragicomic and told about our policy which is, unfortunately, on very bad state. It was so good to laugh to this political satire because it feels so bad in a real life. It always made feel so much better. Also need to say that Donald Trump got his own fair share on this TV show.

So this stand up show I took part on yesterday was an event from those four guys; Jukka Lindström, Tomi Haustola, Iikka Kivi and Anders Helenius. I had no idea the show would be from those four awesome dudes I love so much, I got to know that only few days before the show time. So you can only imagine how excited I was, as a huge fan, when I got to know! It was also super nice to meet face-to-face one of those comedians, Tomi Haustola, who invited us, before the show started. And, as my style, I baked him some cookies for thank you lol. Wish he liked them!

Unfortunately I don’t have pics from this event, because after a joke Anders Helenius made about taking pictures especially selfies I was TOO AFRAID to take any during the show haha. So only two bad pics from the event: one ticket pic and other accidentally taken selfie one. But don’t hesitate to google those guys and check them out!

_______________________________________

Nyt ihan pikapostaus ennen ensi viikkoa ja isompia kuulumisia. Kuten kaikki Instagram-seuraajat ja etenkin Storyja kurkkivat tietävät, tämä viikonloppu oli aika kutkuttavan jees! Saimme kutsun Stand Up -iltaan Turussa, eikä muuten ihan mihin tahansa iltaan, vaan sellaiseen, joka sattui sopimaan minulle kuin nenä päähän! Rakastan hyvää stand upia, mutta juurikin se hyvä sellainen, on kiven alla. Huonoa huumoria löytyy joka nurkan takaa ja huonot vitsit vetävät mielen sellaiseen tylsyyskiemuraan, että sitä on vaikea avata. Kuten moni tietää, minulle on olemassa vain yksi stand up -jumala, ja sitä titteliä on kenenkään turha edes yrittää varastaa: rakastan Sami Hedbergiä yli kaiken. Enkä ainoastaan vain koomikkona, vaan myös miehenä – siinä kaverissa yhdistyy kaikki (siis kaikki sen perusteella, mitä mediakuva on hänestä antanut), mitä unelmieni mies omaa: ihana nallekarhumainen olemus, halattavan kokoinen syli, erikoinen komeus sekä minuun uppoava hersyävä huumori. Onneksi minulla ei ole kyseiseen kaveriin pienintäkään saumaa, joten ei tarvitse lähteä itseä Isolle Kirkolle nolaamaan.

Anyway, nyt kuitenkin eilisiltaan (johon Hedberg ei liity millään tapaa, joten noloja juttuja ei ole luvassa!). Samalla tapaa kuin moni tietää Hedberg-hulluuteni, tietää moni myös suuren fanitukseni Suomen parasta TV-sarjaa kohtaan. Minä en TV:tä töllötä, joten silloin kun avaan tuon maagisen ruudun ilokseni, täytyy sieltä tulla täydellisyyttä hipovaa viihdettä, eli Noin Viikon Uutiset. Suomen politiikka on sen verran vinksallaan, ettei elämää Suomessa kestä, ellei tätä satiirin täytteistä pakoa arjesta ole. Ja siitä päästäänkin itse kamaluuteen; sitä ei enää ole! Sarjan kamalan ihanat käsikirjoittavat päättivät, että enempää ei kuvata. En tiedä, oliko pettymys vai järkytys suurempi. Jukka Lindströmistä ehti kolmen vuoden aikana tulla minulle eräänlainen kummisetä, jonka kanssa sain nauraa sisäistä itkua täysin häpeilemättä yhden puolituntisen ajan, ja sitten kiskaista taas normivaihteen silmään.

Mutta mentäiskö takaisin siihen, mistä oli tarkoitus kirjoittaa: Noin Viikon Stand Up Kiertueeseen. Se tuli siis koettua eilen. Keikka oli aivan hurjan hauska, nauroin pitkästä aikaa vedet silmissä; nämä kundit ovat hauskoja yksin, mutta yhdessä todellinen pommiryhmä. Porukkahan koostuu siis Noin Viikon Uutisten käsikirjoittajanelikosta: Anders Helenius, Tomi Haustola, Iikka Kivi sekä tuo jo aiemmin mainitsemani kummisetä, Jukka Lindström. Pahoittelut, ettei kuvia ole kuin tuon lippukuvan verran (sekä tuon vahinkoselfien!), nimittäin Andersin heittäessä kevyttä vitsinpoikasesta kuvien ottamisesta pimeässä, etenkin selfieiden, en ihan oikeasti uskaltanut napata yhtä ainoaa. Ja nyt tähän perään kerron, että nauran ääneen kovasti ja kierin lattialla, ja jokainen keikalla ollut ymmärtää, mitä tällä tarkoitan.

When I got home on Saturday I was too tired to do anything else but very quick dinner and watch Beauty and the Beast -movie while eating on bed, sweetly I fell asleep by watching, so kinda perfect night right?

It was very early wake up to this Sunday, as you know I am traveling back to Tallinn today. So it’s now time to wish you all such a wonderful Sunday night. See you tomorrow babes!

_______________________________________

Mahtavinta mahtia oli kuitenkin tavata face-to-face yksi näistä koomikoista, itse Tomi Haustola, joka meidät iltaan kutsuikin. Kiitos vielä siitä, Tomppa! Tapani mukaan leipasin kundille kiitokseksi annoksen tuplasuklaaksejä, mutta Iikka Kiven kertoessa lavalla addiktiostaan pullaan, aloin toivoa, että olisin luukuttanut cookieita koko porukalle. Noh, toivottavasti keksit maistuivat, joko yhdessä tai yksinään kotimatkalla.

Kotiin päästyäni olin niin väsynyt, etten jaksanut muuta kuin kipata itseni sänkyyn myöhäisen päivällisen kanssa. Nukuin hauskat ajatukset mielen päällä aina siihen asti, kun kello herätteli nousemaan ylös ja suuntamaan kohti Tallinnaa. Ja juuri siksi, että nyt on Tallinna päällä, on tämä vain ihan pikainen postaus, eli katsaus eiliseen. Sen verran kuitenkin vinkkaan, että stand upia kannattaa käydä katsomassa. Ei sitä huonoa aivot syövää perussuomalaista shittiä, vaan sitä parasta parasta eli näitä jäbiä. Toivonkin, että pojat vääntävät tämän TV-sarjan loppumisen jokavuotiseksi kiertueeksi, sillä kuten sanoin, ‘ilman tätä satiirin täytteistä pakoa arjesta, pää ei kestä.’

Me nähdään paremmin huomenna niin Instassa kuin täälläkin! PUS!