Oh wow it’s Sunday again and if you follow me on Instagram you definitely know I have been up like forever now. Yes, I have had some serious sleeping problems lately, luckily I found some help from essential oils but now it feels like nothing helps. Now when it’s weekend it’s even more bad because I am so excited to do everything I can’t do on weekdays because I have no time enough. I have lots of stress at the moment which why I can’t sleep and I know by deep relaxing and by little break to Tallinn I will be OK again – – as always. This is not the first time I am fighting with this problem and unfortunately I know this is not the last time either. Anyway, it’s weekend meaning all fun and nice and yes, no matter bad slept I had some crazy lovely time ♥ The weather has been such a lovely no matter it’s cold it’s so darn beautiful! The shining sun and freezing cold weather makes the nature looks like it’s a a huge diamond blanket on it. What a luxury and all free! Oih! xx

____________________________________

Ohhoij, se on sunnuntai taas. Jos seurailet menoani Instagramissa tiedät, että olen ollut hereillä jo iät ja ajat, vaikka kello on vasta viisi. Sellaiset kaksitoista tuntia on pyörähtänyt täyteen kiitos ärsyttävien uniongelmien, jotka ovat taas saapuneet koputtelemaan meikäläisen nuppia. Voisi luulla, että nukun viikonloppuna paremmin, mutta ei – nyt on aikaa tehdä kaikkea mitä viikolla ei ehdi, joten stressin lisäksi innostus vie unet. Olen ollut todella kiireinen ja stressaantunut koko tammikuun, ja se vaikuttaa minulla uneen välittömästi. Syvärentoutumalla ja hypähdyksellä Tallinnaan korjaan itseni takaisin oikeisiin uomiin, mutta ensin on painettava hommat siihen malliin että pääsen lähtemään. Tämä viikonloppu on mennyt puoliksi töitä tehden, puoliksi relaten, mutta olen nauttinut.  Relaamiseen jäänyt aika on ollut aivan hurjan ihanaa! Sää on todellakin ollut meidän puolellamme ja huolimatta kylmyydestä olen nauttinut ilman kauneudesta. En koskaan lakkaa hämmästelemästä, miten pakkanen ja auringon kultaiset säteet pistävät luonnon kimaltamaan timanttien lailla. Ilmaista luksusta, oih! ♥

♥ wearing velour is part of my weekends
♥ enjoying of beautiful winter of Finland
♥ oih, such a yummy self-made Twix-White-Pie. Wanna recipe?
♥ wearing Victoria’s Secret and Netflix

I am just too busy to write more today, just wanted to let you know some greetings. xx.

____________________________________

♥ velour-puvut ovat osa viikonloppuja, ihan parasta!
♥ Suomen talvi, oih! Nyt kun se viimein on.
♥ nam nam nam! Itsetehtyä valkosuklaa Twix-piirakkaa. Maistuisiko sinullekin?
♥ Victoria’s Secret ja Netflix: nyt on asiat kohdallaan hah!

Nyt on palattava takaisin touhuilemaan viikonloppujuttuja, ensi viikolla isommin täällä blogin puolella ja Instagramissa joka päivä jotakin pientä. xx