Okay, during the last year I got some Instagram messages form guys who asked if I could make a post suitable for men like how to get a girl friend, how to pamper girl friend, how to keep girlfriend happy in a relationship and so much on. This started after an article on Finnish news paper last summer when the reporter asked me to tell my tips how to charm a woman at Midsummer day. Anyway, I am now doing that post which means this post is pretty much for men and boys.

Is there someone you like a lot but have no idea how to get her attention or make an impact with her? Very often my girl friends come to me with these kind of questions and oh wow what kind of problems with. I may look a girlish girl but to be honest I am such a guy. That’s the reason why I prefer go fishing with guys than nail polish party with girls. I love my girl friends but not as good discussions I have with them than with men. Girl friends are like sisters to me – I feel I just need to take care of them.

I remember those nights when we sat in the bar with other guys as I say lol by talking about girls and relationships. No matter I don’t have so very girlish mind I am still a girl and do know what we want. Mostly. So let’s try these easy tips to keep your girl happy or for making a positive impact with her.

Pssst! Need to remember there are different kind of girls in the world so I’m talking about my kind of girls on this post now.

___________________________________

Oh wau, nyt on tämän postauksen aika! Tämä postaus sai alkunsa viime kesäisistä toiveista, että tekisin miehille ihan oman postauksen siitä, miten naiselta viedään jalat alta: treffivinkeistä, hemmotteluideoista sun muusta. Näitä toiveita alkoi ropista, kun Keskisuomalainen teki lukijoilleen kesälukemiseksi artikkelin vastaavanlaisesta aiheesta. Haastatteluni pohjalta tehdyn jutun pääset tilaajana lukemaan tästä >>

Täytyy muistaa, että meitä naisia on moneen junaan, joten tämä postaus johdattelee sinut minunlaiseni naisen ajatusten ja toiveiden äärelle. Yksi asia pätee kuitenkin aina: mitä paremmin kiinnostuksen kohteesi tunnet, sen paremmin tiedät. Ja mitä paremmin tiedät, sen varmemmin osaat toimia. Jos siis olet tosissasi unelmiesi naisen suhteen, ota selvää ja ole kiinnostunut – se palkitsee aina.

Olen nautiskelija, ja täydellisen kyllästynyt ihmissuhdedraamaan: inhoan säätöä, äkkipikaisia tempauksia, valehtelua, itkupotkuraivareita sekä ennen kaikkea sitä, että asioista ei osata puhua. Nautin seurasta, mutta kyllästyn helposti. Ja kun tapaan ihmisen, jonka seurassa en kyllästy, se on menoa se: pidän kiinni tiukalla apinaotteella. Sama pätee ystävyyssuhteisiin: ystävät ovat arvokkaita ja niistä on ymmärrettävä pitää huolta sekä kiinni tavalla, joka saa suhteen voimaan paremmin. Miten tämä loppujen lopuksi eroaa parisuhteesta? Oman pääni sisällä hyvän ystävyyssuhteen ja parisuhteen erottaa ainoastaan suhteen intiimiys, seksi ei kuulu ystävyyssuhteeseen, mutta ilman sitä parisuhde ei toimi. Minua ei myöskään miellytä parisuhde, jossa kumppani ei ole ajatustasolla samalla aaltopituudella kanssani: yhteiset tavoitteet ja mielenkiinnon kohteet, unelmat ja niiden toteuttaminen.. kaikki on paljon kauniimpaa silloin, kuin rinnalla on se oikea.

On todella vaikeaa sovittaa kahden ihmisen elämä yhteen, mutta moni onnellinen pariskunta todistaa sen olevan mahdollista. Uskon rakkauteen, mutta en usko sen löytyvän väkisin yrittämällä – kun se osuu kohdalle, sen tuntee.

Sanottakaan myös, että vaikka näytän suhteellisen naiselliselta, olen todellisuudessa aikamoinen äijä. Inhoan sydämeni pohjasta korkokenkiä (ja huulipunaa!)! Ostin ainoat korkkarini Miss Fitness Finland -kilpailua varten, ja nekin jäivät käyttämättä kun pyllistelin häntäluuni säpäleiksi – kuten varmaan hyvin muistatte. Valitsen mieluummin kalareissun kundiporukalla kuin tyttöjen illan kynsilakkapullojen ja Sinkkuelämän äärellä. Rakastan Victoria’s Secretiä, mutta toisinaan kaipaan hengailua boxereissa ja miehen t-paidassa.

10 Tips for ‘How to charm my kind of girl’

1. Be nice to her

Not my kind of girl likes anyone who has a rude attitude. Being nice is cute.

2. Be confident but not fake

Confident man is always sexy but so is the honest man too. The guy who is not worrying about his look and not make himself to sound too good to be true is attractive. Don’t lie or try to be anything else but what you are: be your sexy self! Honest & nice is a new confident!

3. Don’t use them horrible Pick Up Lines

..like ‘Do you have a map? I’m getting lost in your eyes’ or ‘Are you a magician? Because whenever I look at you, everyone else disappears!’. I really can’t stand them.

4. Don’t be a jerk

I really hate it when guys comes to me just because of look, the most jerk thing is to say: ‘hey, you have a nice boobs!” I hate that! If you think it’s a compliment it’s actually not, it makes you sound like an idiot. I don’t care about look so much, I am interested in the character and the way how to guy talks. Smart guys are sexiest ones!

5. Pamper her with little things

When you want to pamper your girlfriend you don’t always have to do something huge or buy something. I am not the only one who loves little things like self picked flower or picnic in the park. Charm a girl with your imagination!

6. Get to know her

Ask, ask and ask more but don’t be a jerk with your questions. Girls love it when the guy is interested in her.

7. Don’t be a stalker!

The most horrible thing to girls like me is when you stalk. Do not make surprise visitings or find some information of her from Google: it’s better to ask and talk than stalk! I need lots of own space around.

8. Talk but also listen to her

I hate it when the guy just talk but never listen. And.. I also hate it when guy just listen but never talk. I need discussions, I really do.

9. Kiss and hug a lot

Kissing and hugging keeps the relationship warm and I am not huge fan of cold as you know.

10. Do something huge

When you’re sure she’s the one let’s do something huge that tells you REALLY love her. When you know her well you also know what is that huge thing to do.

___________________________________

10 vinkkiä ‘Miten hurmata nainen’

1. Ole kohtelias ja mukava

On olemassa kategoria naisia, joihin vetoaa huono käytös ja täysi mänttimäisyys, mutta minut se saa juoksemaan karkuun. Kohtelias ja hyvä käytös sen sijaan tekee vaikutuksen.

2. Be confident but not fake

Itsevarma ja kohtelias mies on seksikäs ja hyvin vetovoimainen, mutta älä kuitenkaan sorru feikkaamaan. Älä esitä mitään, mitä et ole, sillä pilvilinna romahtaa jossain kohtaa. Jos olet ujo, ole ujo rohkeasti; joskus sen kertominen saattaa olla söpö keskustelunavaus.

3. Unohda ne kauheat iskulauseet!

..kuten ‘onko sulla karttaa? Mä nimittäin eksyn sun silmiin’, tai ‘oletko taikuri? Koska aina kun katson sua niin kaikki muut katoaa’. DAMN! En yksinkertaisesti voi sietää noita enää.

4. Älä ole törppö

Joillain miehillä on kummallinen käsitys imartelusta. Se, että lähestyt naista kehumalla tämän rintoja tai pyöreää peppua, ei itseasiassa saa sinua kuulostamaan kohteliaalta, vaan todelliselta typerykseltä. Mitä itse tuumaisit naisesta, joka tulisi uimahallissa kehumaan “muhkeita pallejasi”? No, saattaisit olla immarreltu, mutta hetken kuluttua ehkä pohdit, että eikö olisi mieluisampaa aloittaa keskustelu jollain muulla tapaa, kuin jalkovälilläsi? Tilanteesta tulee melko nopeasti kummallinen. Kehuminen on ihana asia, mutta kannattaa miettiä millä tavalla sen tekee.

5. Hemmottele häntä pienillä asioilla

Voi kuinka monta kertaa olenkaan kuullut että ‘ei ole rahaa tehdä mitään mukavaa’. Minä rakastan mielikuvitusta! Se, että poimii itse kukan kesken kävelylenkin, on toisinaan paljon romanttisempaa kuin suurinkaan ruusupuska. Hemmottele kultaasi usein mielikuvituksellisilla asioilla, se tekee vaikutuksen.

6. Opettele tuntemaan hänet 

Kysy, kysy ja kysy. Ja keskustele. Tytöt rakastaa sitä, kun mies on kiinnostunut.

7. Älä stalkkaa!

Hirvein asia mitä voit tehdä, on stalkata häntä! Älä ilmesty kuin tyhjästä, älä tee yllätysvierailuita (Hyi! Inhoan niitä yli kaiken!), äläkä Googlettele saadaksesi lisää tietoa. Kysy ja juttele, se on parempi tapa kuin outo kyttääminen.

8. Puhu, mutta myös kuuntele

Inhoan sitä, kun kundi puhua päpättää mutta ei koskaan kuuntele. Mutta aivan yhtälailla inhoan sitä, kun mies kuuntelee mutta ei saa sanaa suustaan. Elän keskusteluista, tarvitsen niitä. Malta siis ja uskalla myös.

9. Pussaa ja halaa paljon

Pusut ja halit pitää suhteen lämpimänä. Ja kuten tiedätte, olen kauhea vilukissa ja inhoan kylmää, paljon siis pusuja peliin!

10. Tee jotain suurta

Kun olet varma siitä, että hän on se oikea, näytä se. Tee jotain epätavallista, jotain mikä pistää sydämen heittämään sata volttia, jotain mitä on ihana muistella kiikkustuolissa. Kun tunnet hänet, tiedät mitä se jokin on.