Oiiih, it is Christmas so very soon which why I give all my blog readers and Instagram followers -20% from all programs meaning customized meal plans, workout plans, weight loss programs and online nutrition coaching by Skype. I also give the discount for eating disorder recovery support, recovery meal plans and recovery coaching. The offer starts today 19th of December and ends on Christmas Eve 24th of December.

All programs are always customized and normal prices are starting from 69 euros, the final price depends on the extend. I have three different meal plan packages with different sizes, same with workout plans: it’s all about what you need for hitting your own personal goals. After you have ordered your package you want I contact you for getting started.

Getting to know more about coaching, meal plans and prices just email lola@lolapahkinamaki.com or send a message on Instagram or Facebook. Let’s hit the goals together!

____________________________________________

Ihan pian on joulu, enää 4 yötä – voi juku! ♥ Koska olen todellinen joulutyttö ja koska hyvä mieli pomppii pitkin mieleni sopukoita kuin Marsupilami, annan kaikista valmennuksista jouluaattoon asti -20% alennuksen. Alennus koskee ruokavalioita, ravintovalmennusta, treeniohjelmia, painonpudotusohjelmia, sekä syömishäiriön hoito-ohjelmia.

Kaikki ohjelmat räätälöidään aina henkilökohtaisesti omien tavoitteidesi sekä lähtötilanteesi mukaan juuri sinulle sopivaksi. Hinta valmennuksille ja ruokavalioille on alk. 69e, lopullinen hinta määräytyy laajuuden mukaan.

Ota yhteyttä lola@lolapahkinamaki.com tai lähetä viestiä somessa niin katsotaan millainen kokonaisuus sopisi juuri sinulle. Saavutetaan ensi vuoden tavoitteen yhdessä!