Netflix Nordic

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi mitä lempi tv-sarjasi ja elokuvasi sinusta kertovat? Luonteestamme voi päätellä paljon pelkästään sen perusteella mitä katsomme tv:stä, millaisia kirjoja luemme ja miten vietämme vapaa-aikaamme. Tv-sarjojen ja elokuvien rooli voi olla monessa elämäntilanteessa merkityksellinen: roolihahmot voivat tuoda elämään iloa, valoa, lohtua, voimaa, rohkeutta ja uskallusta. Uuteen ihmiseen t
utustuessani pohdinkin mieluummin sitä miksi tämä henkilö katsoo tiettyä ohjelmaa, kuin sitä mitä ohjelmaa hän katsoo. Kaiken takana on aina “miksi” ja vastaustemme takana piilee aina palanen sitä todellista minuutta

Have you ever been thing what it tells about you as a person what kind of movies and tv series you watch? It tells a lot and getting know a new person I usually like to ask about the movies and tv series. But I still think it’s not the THING what he watches but WHY is he watching it. That’s the thing what tells a lot about our characters. 

Netflix suosikkisarjat. My favorite Netflix TV series: 

? Daredevil. Waiting for the 3dr season
New Sherlock Holmes. The best Sherlock EVER!
Barbie life in the DreamhouseNot kidding! I LOVE THIS!
Gotham. Waiting for the new season.
Gossip Girl. I will never stop loving this! 
Modern Family. There is nothing wrong in your life after watching this lol

Luke Cage. Waiting for the 2nd seasons
? How To Get Away With Murder. My absolutely favorite! 
Suits. Funny and smart.
? Elementary. I am not huge fan of this but Sherlock Holmes is always interesting person
Good Witch. I luckily tried this! Great cast and so innocent story.
? White Collar. That’s so very great, pretty similar like Suits but a bit better.Voin katsoa komediaa, romanttisia elokuvia ja seikkailua millä fiiliksellä tahansa, mutta draama, toiminta ja trillerit vaativat ihan oman tunnelman. Siltikin pidän näistä jälkimmäisistä kaikkein eniten. Lisäksi olen todella vaativa katsoja, elokuvalla genrestä huolimatta täytyy olla mieli ja sielu. 

Lempinäyttelijät jakautuvat minulla myöskin genreihin. Komedioissa ja romanttisissa elokuvissa lemppareitani ovat Sandra Bullock, Reese Witherspoon, Martin Lawrence, Eddie Murphy ja Melissa McCarthy. Draamassa, toiminnassa ja trillereissä puolestaan Angelina Jolie, Daniel Craig, Will Smith, Bradley Cooper, Johnny Depp, Robert Downey Jr ja Tom Hanks pitävät vahvaa kärkisijaa. Tykkään melkeinpä kaikista näiden näyttelijöiden elokuvista vain muutamia yksittäisiä poikkeuksia lukuunottamatta. 

No matter the feelings I can always watch genres comedy, romantic and adventure. But drama, action and thrillers are all different to me: I need to have right feeling to watch these but still I love these genres most. I am also very demanding watcher: movie is not good if there is no a soul and mind in it.

My favorite actresses and actors in comedies and romantic movies are Sandra Bullock, Reese Witherspoon, Martin Lawrence, Eddie Murphy and Melissa McCarthy. In drama, thriller and action movies I love Angelina Jolie, Daniel Craig, Will Smith, Bradley Cooper, Johnny Depp, Robert Downey Jr and Tom Hanks. I love kind of all movies from these guys.  

Suosikkielokuviani. My all time favorite movies: 

? How To Lose Guy in 10 Days. Haha I can watch this over and over again.
? Holiday. On Holiday I watch this movie, love Kate Winslet and Cameron Diaz together.
Bad Boys 1 and 2. I love the combination of Will Smith and Martin Lawrence! SO BEST!

? Coming to America (Eddie Murphy) So great movie. Old but awesome!
? Big Momma. These are so super fun! I love Martin Lawrence in these all!
Inferno. I liked The DaVinci Code but this was better. 

? James Bond movies. I am such a Bond girl!
? Tourist. My two favorite person in the same movie. So beautiful, fun and smart creation.
? Big Momma. These are so super fun! I love Martin Lawrence in these all!
? Memories Of Geisha. Interesting and so beautiful movie.

? Remember Me. No words. Very beautiful creation. 
? Ghost Writer. This is very great movie with all details.
? Forrest Gump. So touching one.
? Remember Me. No words. Very beautiful creation. 
? Lion. Very important movie to me, all my values are up on this movie.  

Viikonloput ovat täydellistä Netflix-aikaa, on ihanaa hautautua peiton alle ja tuijottaa lempisarjoja loputtoman pitkään etenkin nyt, kun on kylmää ja pimeää. 

Weekends are the best Netflix time under the blanket especially now when it’s cold and dark in Finland.


Netflixin kaverina ei aina tarvitse olla naposteltavaa, mutta tottahan se on, että tv ja ateriat sopivat hyvin yhteen. Itse tykkään ajoittaa tv:n katselun joko heti ruokailun jälkeen tai ruokailun yhteyteen. Ensimmäinen vaihtoehto on parempi, sillä heti ruoan jälkeen alkaa harvoin tehdä mieli lisää ruokaa tai naposteltavaa. Jos näin kuitenkin käy, teen hedelmäsalaatin tai smoothien. Smoothien maiskuttelu on hyvä tapa nitistää mielessä huuteleva peikko, se nimittäin vie makeanhimon ja pitää pitkään kylläisenä. Toisen vaihtoehdon kanssa kannattaa olla tarkkana, sillä tv:tä katsellessa tulee helposti syödyksi enemmän. Jos päiväni ei ole ollut erityisen aktiivinen, on päivällisen kokoni yleensä melko vakio. Tällöin on helppo koota tv-ateria valmiiksi tietäen, että se on riittävän kokoinen. Täytyy kuitenkin muistaa, että oman näläntunteesi tunnistat vain ja ainoastaan sinä itse, et voi etukäteen päättää minkä verran ruokaa tarvitset tullaksesi kylläiseksi. Kuulostele siis nälkääsi. Jos aterian jälkeen on yhä nälkä, syö itsesi kaikessa rauhassa kylläiseksi. 

Not always we need to eat something while watching tv but it is the truth those two things fits together so darn well.. But we can still choose what we eat. I like to eat before watching tv because it’s very rare I start to crave anything after eating well. But sometime I want to eat while Netflix so it’s the best to timing the dinner for that time. I like to enjoy the meal slowly and if I still feel hungry or want to eat something after dinner I prepare a fruit salad or make a smoothie. It’s nice way and keeps me sated for a long. It’s very important to listen to your hunger and keep focus on eating while eating. That’s why the tv meals are not the best ones but to me they are still kind of pampering. 

At the moment my favorite tv meals are some different soups, porridges, stewed meat meals and super spicy foods like Indian and Chinese. One of my favorite, the coconut chicken with potatoes is super easy to made and so yummy. Just cook some chicken breast with boiled potatoes and coconut oil, add your favorite spices and some eggs if you like. So good.. yum! But now it’s time to wish you a lovely, tasteful weekend! xx, Lola

Näin syksyllä minulle maistuu erityisesti mausteinen ja tulinen ruoka, sekä täydellisenä vastapainona pehmeät, makeat maut. Juuri nyt himoitsen kookosta ja erilaisia puuroja, chiliä, kanaa, erilaisia pataruokia ja sosekeittoja.

Yksi suosikeistani, helppo kookoskanapannu syntyy kaikessa yksinkertaisuudessaan kanan rintafileestä, perunakuutioista ja kookosmaidoista. Joskus pilkon sekaan myös ananasta tai persikkaa.

Ihanaa viikonloppua, 

PUS!

? LOLA