Fall has arrived in Finland – I can smell it. The leaves has fallen down with apples and it’s raining almost all the time. The fall has always meant a fresh inspiration and good energy to me and as always it feels very good it is here again. Although the fall is time of sadness also; the flowers and insects slowly dies and all trees give up with the leafs. But that’s the life and I am living from very deep melancholia mixed deep life joy. I am a contradictory girl.  This year has been very hard to me but I am anyway waiting for the winter with open and happy mind.

________________________________________

Syksyn tunnistaa tuoksusta, sen hajusta ei yksinkertaisesti voi erehtyä. Ilmassa tuoksuu kuura, on niin kylmä, että sen haistaa. Puista pudonneet lehdet ja omenat, syksyn sateet, hämärät illat.. Syksy on ollut minulle aina inspiraation ja energian lähde ja sen saapuminen tuntuu aina hyvältä. Vaikka toisaalta syksy on myös äärimmäisen haikeaa aikaa; se on aina yhden aikakauden loppu. Kukat kuihtuvat, puut valmistautuvat talveen, hyönteiset kuolevat ja vaipuvat horrokseen.. Mutta minä olenkin ristiriitainen kulkija; melankoliasta elävä ilopilleri.

Tämä vuosi on ollut kohtalaisen rankka ja toivon todella vaikeimpien asioiden olevan takana. Katseeni on lämpimin mielin tulevassa talvessa ja joulussa, aika ennen ensilunta on aina jotenkin jännittävää ja lumen tultua alkaa joulun odotus.
I am dreaming of this fall:

♥ Hiking trip to the Lapland
♥ Trip to Norway
♥ Time for reading a new book
♥ Theatre night
♥ Girl’s night 
 

I am dreaming of this winter:

♥ trip to the Switzerland
♥ dog sledding
♥ ski trip
♥ cuddling under the blanket by fireplace

I love to put my dreams on the paper but it doesn’t mean I need to get everything I want. Read more about my weird dreaming style here >> I am so glad I have a great imagination that gives me amazing possibility to travel anywhere I want. Sometime it’s really enough I dream about something very deeply and after that I don’t need to get that thing for real anymore. When you live as a poor girl for a long time you will learn to appreciate very little things. 

________________________________________

Syksyn haaveita:

♥ vaellusretki Lapissa.
♥ matka Norjaan.
♥ aikaa uuden kirjan lukemiselle. 
♥ teatteri-ilta.
♥ tyttöjen ilta.

Talven haaveita:

♥ matka Sveitsiin.
koiravaljakkoajelu.
hiihtoretki. 
pussailu peiton alla takkatulen ääressä. 

Tykkään välillä listailla omia haaveitani ylös ja tänään oon tehnyt pitkästä aikaa niin. Haaveet eivät tarkoita minulle sitä, että ne pitäisi toteuttaa tai että niistä pitäisi saada palanen itselle konkreettisesti. Välillä riittää, että ryömin ajatuksissani riittävän pitkälle, sillä tapaa ikään kuin saan sen mistä haaveilen. Kun elää riittävän kauan vaatimatonta elämää, oppii arvostamaan käsittämättömän pieniä asioita. Yesterday I was dreaming about a cozy warm autumn day with a good mood and when I woke up I was so happy to realize it was sunny outside. We spent such a lovely day outside in Naantali with my little cute BenBen. We went for a walk and rolled on the leafs like kids – how fun! Let’s enjoy the fall baby and don’t be afraid to show how do you feel. <3 xx, Lola
________________________________________

Mielikuvitus on käsittämätön lahja, joka on annettu meille kaikille ihmisille. Se on ilmainen tapa matkustaa ja omistaa asioita hetken verran. Ehkä juuri siksi tykkään myös nukkumisesta niin kovasti – unissa ei edes taivas ole rajana vaan saattaa päästä ajelulle avaruuteen asti. 

Eilen haaveilin lämpimästä syyspäivästä, auringonpaisteesta ja hyvästä fiiliksestä. Se tuli tänään kuin tilauksesta. Nautimme pitkästä aamukävelystä Naantalissa Bentleyn kanssa. Nuuhkittiin ilmaa ja kierittiin lehdissä – vitsiläinen miten ihanaa! 

Nauti syksystä murunen, se on täällä nyt. Tsemppiä ensi viikkoon, tehdään siitä hyvä!

PUS!


<3 LOLA