How many selfies you take during the day? Selfies are just so amazing thing and I love to take them a lot every day. More and more people snap selfies and share them on their social medias like on Instagram and Snapchat. And I really do understand why – it’s so fun!

________________________________________________________

Tiedätkö sen fiiliksen, kun puhelimen kamera napsahtaa auki ja oma naama tuijottaa sua näytöltä takaisin sellaisella ilmeellä että VOI APUA! Tästä saa välillä ihan jäätävät naurut! Eri kuvakulmista oma nassu voi näyttää kaikkea muuta kuin viehättävältä – ihan meillä kaikilla!  

Selfiet on ehkä maailman hauskin juttu ja niitä napsitaan kaikkialla yhä enemmän ja enemmän. Omassa räpylässä puhelin viuhuu aktiivisesti ja selfieitä tulee napsittua pitkin päivää. Kuinka monta selfietä itse otat päivässä?

   

At the moment I am using iPhone7 for taking my selfies. In every phone we have some different settings for taking better pics but there are also some rules for making selfies. Did you know that? Especially people who uses a lot social media are interested in how to take the best selfie and how to make it more popular on Instagram.

________________________________________________________

Oma selfientekokoneeni kulkee matkassa jatkuvasti, tällä hetkellä käytössäni on iPhone7. Puhelimista löytyy erilaisia asetuksia paremman kuvan ottamiseen ja myös selfieille löytyy omat sääntönsä. Etenkin ahkerasti somea käyttäviä tyyppejä kiinnostaa, miten oma kuva saadaan erottumaan joukosta. 

So I am very happy to share you this an awesome selfie guide from MyTrendyPhone. It’s in Finnish but you can follow the pictures and learn! Very simple and fun. You can find the guide here >>  Wish you all have a super lovely week! Let’s take a lots of selfies! xx, Lola

________________________________________________________

MyTrendyPhone neuvoo: näin otat täydellisen selfien

MyTrendyPhone -sivusto on tehnyt loistavan infografiikan täydellisen selfien ottamiseen. Infograafiikka neuvoo ja vinkkailee opastaen sinut parhaan mahdollisen selfien äärelle. Lisäksi löydät hauskat faktat selfieistä sosiaalisen median eri kanavissa. Seflie -oppaaseen pääset tästä >>

Vaikka itse napsin selfieitä päivittäin, löysin tästä oppaasta hurjasti paljon uutta tietoa jota tulen hyödyntämään jatkossa omassa somessani.

Ihanaa tätä viikkoa teille tyypit, ottakaa paljon selfieitä!

PUS!

<3 LOLA