No niin tytöt ja pojat, miehet ja naiset.. ( on muuten hauskaa, että teitä lukijoita on tasaisesti joka ikäryhmästä sukupuoleen katsomatta. Kivaa, että te viihdytte täällä!) .. pidemmittä löpinöittä itse asiaan, siihen mitä olette odottaneet: MISS FITNESS FINLAND 2017. Nyt on aika avata leipäläpi tästä aiheesta ja kertoa miten ensikoohtamisemme sujui näiden upeiden finalistityttöjen kanssa viime torstaina. 

So.. it’s time to tell you all about the last Thursday and my promotion photoshoots of Miss Fitness Finland 2017 competition. At first I need to tell these girls were all very lovely and super sweet and all my fears were totally unnecessary. We met at the studio of Petri Mast Photography, Petri is very famous Finnish photographer and he works as our official photographer during this competition. At the studio there were also our hosting mamas Nora Vuorio and Sunneva Kantola. Sunneva Kantola works with Miss Finland competitors every year and she so darn beautiful woman! Sunneva and Nora made us all girls feel so comfortable and happy. 

Muistatte varmasti kun kerroin jännitykseni ja pelkoni ennen ensimmäisiä kuvauksia. Jos et niin lukaisepa täältä >> . Ilokseni kerron, että pelkoni olivat aiheettomia ja koko meidän porukka on todella ihana! Aitous ja lempeys näissä tytöissä saa koko meidän porukan hohtamaan timanttisena.

Eikä siinä todellakaan kaikki, nimittäin meidän “mamit” ovat aivan käsittämättömiä kultakimppuja: Sunneva Kantola ja Nora Vuorio, voi että he ovat ihania naisia täynnä hyrisevää energiaa! Sunnevan jumalatarmainen olemus teki minuun lähtemättömän vaikutuksen ja tuijotin häntä silmät sydäminä niin, että naisparka pitää minua varmasti ihan kahelina 😀 Mutta en varmasti ollut ainoa. Tuossa iässä minä haluan näyttää häneltä! Nora täydensi kokonaisuutta hurmaavalla fitness-tyylillään ja -kropallaan (WAU!) Vetää ihan joka mimmin silmät selälleen.

En osaa kuvitella ongelmaa tai tilannetta, josta näille naisille ei voisi kertoa. Nora ja Sunneva rakensivat ensi hetkestä lähtien ympärillemme turvallisen kuplan, jossa meillä kaikilla on hyvä olla.

Noran ottama kuva meistä yhdessä / The pic Nora took of us. 

Noran ja Sunnevan lisäksi meidän tiimiämme täydentää huippuvalokuvaajana tunnettu Petri Mast, jonka studiolla kuvasimme viime torstaina. Petri on meidän virallinen valokuvaajamme tämän kisan ajan. Studiolla meitä oli myös vastassa IIIK! Aivan hurmaava Teuvo Loman, joka taikoi meille kaikille ihanat tukat. Meikeistä huolehti ammattimeikkaaja Jere Sivonen.

Meillä oli koko päivä aikaa tutustua toisiimme. Sillä välin kun yksi oli meikattavana Jerellä ja toinen Teuvon käsittelyssä vietimme aikaa keskenämme ja kävimme missiemojen kanssa läpi kilpailun kokonaisuutta ja aikatauluja. Myös meidän kuntomme tarkastettiin treeni- ja ruokavalio-ohjelmaa varten. Aika kului kuin siivillä, mutta kaikki oli hyvin suunniteltua ja paketti pysyi taidokkaasti kasassa.

Teuvo Loman (in the pic below) who made our hair was so super sweet haha, I love his humor and his style all the way! Jere Sivonen, the professional make up artist made our make up and no matter I didn’t felt beautiful with my own style I need to tell he is so super talented! I can’t believe he is only what – 19 years old! Look at his skills huh!

I don’t put so much make up on my own so I was totally out of my own comfort zone. I still felt HAPPY and ENJOYED of every moment so I didn’t care. I love to be in this competition and this is what this work would be anyway: being out of your own zone but you still need to handle it! I am good at that!

Kiitos Teuvo, että sait mut tuntemaan itseni ihan prinsessaksi <3 Mä tykkään susta!Vaatteista jo moni ehtikin kysyä ja ne, jotka eivät ole Instagramin ihmeellisessä maailmassa saavat käyttöönsä alekoodin nyt tätä kautta.

“Ihanat vaatteemme ovat suomalaisen Daddy’s Girlin >> kädenjälkeä. Koodilla: missfitnessfinland saat -15% alennuksen. “

Olen itse aivan pihkassa näihin kuteisiin ja tulettekin näkemään päälläni monenlaisia asukokonaisuuksia. Omia suosikkejani ovat tietysti kaikki pinkit ja erityisen kimaltavat vaatteet. Matkani aikana tulen jakamaan huikeita alekoodeja myös muihin huipputuotteisiin, joten kannattaa pysyä kuulolla 😉

So many of you have already asked about the clothes I was wearing on Thursday and I happily share the brand and discount code with you now.

“The brand is Finnish brand called Daddy’s girl and by using code: missfitnessfinland you will get -15% discount. Click here >> to find some beautiful clothes for yourself too.” Torstai oli tunteiden täyteinen päivä: saimme nauraa, mutta myös kyyneliä vuodatettiin. Meitä kaikkia taisi hieman järkyttää kuvajainen, joka katsoi meitä takaisin peilistä meikkauksen ja hiusten laiton jälkeen – olimme tyylikkäitä, mutta kukaan ei näyttänyt itseltään. Tässä kisassa, ihan niin kuin tällä alalla muutenkin, mennään kuitenkin jatkuvasti oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja siellä on osattava olla pärjätäkseen. Helppoa se ei ole, ei alkuunkaan.

Helpottaa, jos osaa nauraa itselleen ja sitä olenkin tehnyt koko viikonlopun ajan. Tiedätte, miten vähän käytän normaalisti meikkiä, joten voitte vain kuvitella miltä minusta tuntui kun huulistani tehtiin kaksi kertaa todellista isommat ja luomiini maalattiin tummaakin tummempi meikki. Mutta katsookaa miten taidokas Jere on käsistään! Hyvänen aika sentään! Hän loihti kasvoistani symmetriset, teki täydelliset varjostukset ja todellisen juhlameikin! Huh! Tämä meikki ei ollut minua, mutta kannoin sitä ylpeänä ja annoin itseni nauttia kokemuksesta – olen kisassa ja annan palaa täysillä! 

So as I said I was totally out of my own comfort zone with the make up but look at those shadows and colors! WOW! It looks so beautiful and talented no matter it was not me! 

I have got lots of negative feed back of these pic already but I haven’t care at all. I am feeling so great in this competition with these girls and it’s so much more important than any opinions of my look. Someone said I look like a man and someone said I look like a clown. Actually those comments just made me laugh so sweetly.

“Learn to laugh at yourself and the life will be a lot funnier. ” Kuvamme pamahtavat lehtiin jossain kohtaa. Olen tähän mennessä saanut kuulla jo Facebookista löytyvistä kuvistani (samaiset kuvat jotka jaan nyt tässä) pelkkää rumuutta. Kuinka näytän mieheltä ja kuinka minusta on tehty sirkuspellen näköinen. Olen osannut jättää nämä kommentit täysin omaan arvoonsa sillä muistan oman fiilikseni kuvauspäivänä: se oli hyvä, se oli ihana, se oli täydellinen. En tuntenut itseäni kauniiksi, mutta tunsin itseni onnelliseksi. Se mitä tunsin oli ympäristön vaikutusta – me tytöt tuimme toisiamme ja saimme toisemme voimaan hyvin. Se on asia, millä on enemmän merkitystä kuin miljoonallakaan ikävällä komentilla. En voi kuin todeta, että Nora ja Sunneva ovat tehneet tarkkaa työtä valintaprosessissa: kuka tahansa voittaakaan, on voittaja nainen, joka edustaa oikeita arvoja. 

On Thursday I will meet Nora at the gym in Helsinki and after this I will fly to Greece for one week. After Greece I will continue my Miss Fitness competition things like photoshoots and workouts with other girls. Can’t wait to meet the girls again, I am already missing them all!

Sunneva and Nora has made a decision of these finalists so well. If I won’t win this competition I know the winner will be the very right person for winning. Still keep your thumbs up for me lol, I am reaching the winning! xx, Lola 


PS. VOTE ME HERE >>, remember to verify your vote by your email after voting.

Jos en kiittänyt teitä tyttöjä kaiken kiireen keskellä lähtiessäni, tahdon tehdä sen nyt. Te olette ihania. <3Tulevana torstaina tapaan vielä Noran treenin ja ruokavalioasioiden merkeissä gymillä ja sitten suuntaan Kreikan lämpöön. Kun palaan takaisin, jatkamme missitunnelmissa ja luvassa on melko jännää menoa! En malta odottaa, että näen kaikki tytöt taas! <3

Ihanaa viikkoa teille murut ja kiitos että tsemppaatte mua! Vastailen maileihinne tällä viikolla.

PS. Täällä voit äänestää suosikkiasi >>, muista vahvistaa äänesi sähköpostiin tulevasta linkistä äänestyksen jälkeen. 🙂

PUS!

<3 LOLA