Hei tyypit, mä en saa sanaa suusta – mutta ei se mitään, voin kirjoittaa!

Nyt eletään nimittäin oikeasti jännää iltaa. Se, miksi ilta on niin jännä, selviää teille huomenna Instassa, mutta jotta pystyn nukkumaan yöni edes jotenkuten iisisti, on mun saatava kertoa teille siitä pikku palanen: minulla on huomenna promokuvaukset. 

Hi guys.. OMG OMG OMG!!! I am just SO EXCITED!!! 

I am one of the finalists in one Finnish competition and I have my very first promotion photoshoots tomorrow. At first I am just so upset they even chose me! I have so many beauty mistakes on my face and body like my teeth and eyebrows and my muscles are asymmetrical. They know this all and no matter they still chose me!

This kind of things happens once in a life and after very hard summer I have had I believe this is just meant to happen to me. Maybe I am crazy but this is what I believe. It was very similar when CJ passed away and only few days after Hilfiger contacted me.

I got to know I am one of the finalists two days after Bean died. No, onhan kuvauksia ollut ennenkin ja jotenkin ajattelin että Hilfiger-kuvaukset olisi niitä kaikkein jännimpiä juttuja, mutta ei! Mä nimittäin jännitän nyt ihan todenteolla.

Olen edennyt eräässä suomalaisessa kisassa finaaliin ja kilpakumppaneina minulla on 9 huiman kaunista ja näyttävää tyttöä! On siis ihan eri asia jännittää näitä huomisia kuvauksia, joissa mun täytyy olla enemmän kuin edukseni.

Suurin juttu tässä on kuitenkin se, että sain tiedon finaaliin pääsystä kaksi päivää Beanin poismenon jälkeen. Tämä kolahti samalla tavalla kuin Calvinin kanssa. Muistatte ehkä, miten kolme päivää Calvinin poisnukkumisesta Hilfiger otti minuun yhteyttä.

Uskon vahvasti tarkoitukseen ja musta tuntuu, että Bean nousee lavalle kisaamaan mun kanssa. Samalla tapaa CJ:n muisto elää jokaisessa Hilfigerin kuvassa. <3 Pitäkää kahelina jos pidätte. 

Anyway there are 9 other very beautiful and stunning girls to compete with me and I am very terrified! Because I have always been bullied because of how do I look I am very unsure. It’s different when I do modeling pics for some brand because they have already chosen me and I don’t have to compete. I wish those other girls are lovely and nice to everyone, I want to believe they are. We all are already winners because they have chosen us from many many girls who wanted to get in. I wish they see the thing in a same way. Same time I am so excited because I really want to do this and feeling blessed. Minua jännittää varmasti myös siksi, että en ole tavannut näitä tyttöjä vielä koskaan aiemmin ja koska historiassani on vahvaa kiusaamista ulkonäköni takia, pelottaa huominen tietysti jännityksen lisäksi kovasti. Mitä jos ne ei tykkää musta? Mitä jos ne katsovat mua nenän varttaan pitkin? Mitä jos, mitä jos, mitä jos.. 

Olen kuitenkin lähes varma siitä, että myös muut tytöt ovat sydämellisiä eivätkä taivu ikävään ilkeilyyn. Jos teemme toisillemme kurjan mielen, teemme sitä loppujen loppujen lopuksi vain itsellemme – vaikka emme sitä aina tiedostakaan. Ja vaikka me kaikki tavoittelemmekin voittoa katson itse meidän jokaisen olevan voittajia jo tähän mennessä: me olemme ne valitut 10 naista. Se on huikea juttu!

I truly believe my little Bean will compete with me. I just feel so. <3 Please, keep your thumbs up. I need it so much. <3 Love you! xx, Lola

Toivon, että saamme toisistamme elinikäisiä ystäviä, tämä tulee olemaan unohtumaton kokemus jota kannattaa vaalia kaikin tavoin. Eikö?

Pidättehän minulle peukkuja, oi, pidättehän! Mä tarviin teitä! 

Huomenna siis lisää instassa, 

PUS! 

<3 LOLA