On käynyt varmasti enemmän kuin selväksi, että rakastan Tommy Hilfigeriä täydestä sydämestäni! Tänä kesänä tulettekin näkemään värejä ja hauskoja leikkauksia asuvalinnoissani! 

Nyt on sataa ripotellut jo monta päivää, huomisesta alkaen on näin ollen luvattu kuitenkin aurinkoisempaa ja toivottavasti tämä pitää paikkansa! Sade tekee hyvää, mutta ei liian pitkänä jaksona. Kaipaan jo aurinkoa!

It’s been raining last few days in Finland which means I feel cold all the time. After tomorrow they say it’s gonna be sunny and warm again and I really wish it’s true. Anyway, I like rainy days sometime just because these days gives me a nice possibility to wear something different like warm sweat shirts no matter it’s summer. And because it’s still summer I love to wear my Tommy cap with a bit warmer choices. I think it looks nice combination! 

Sadepäivinä palelen. Palelen aivan vietävästi ja kääriydyn läpimiin vaatteisiin aina villasukista lähtien. En ole vieläkään luopunut talvikengistä – voitko kuvitella? Lampaankarvakengät lämmittävät niin ihanasti näinä koleina päivinä. 

Sadepäivinä tykkään yhdistää lämpimiin valintoihin silti ripauksen kesäfiilistä. Tommyn lippis kulkee päässäni lähes säällä kuin säällä! Lisäksi tarkenen sortseissa, kunhan ylläni on lämmin college-pusero! Tommyn colleget ovatkin ihan suosikkieni kärjessä!

lola pähkinämäki tommy girl

 

Tämän kesän muita suosikkejani ovat myös muut suurieleisesti brändin logoa kantavat vaatteet, kuten t-paidat ja mekot! Tykkään myös paljon Tommy Hilfigerin lappuhaalareista ja takeista! Asusteilla saa kivasti täydennettyä niin kesän lookia!
 
My other this summer favorites are here! I love these clothes with HUGE LOGOS, they just suits me so well! I love the simply colors they have chosen and the all the shapes and details! Especially dresses and t-shirts are on my TOP5 this summer!
 
lola pähkinämäki tommy hilfiger 2017
tommy hilfiger lola the fitness barbie
Rakastuin aikoinaan Tommy Hilfigeriin paitsi siksi, että tyyli on miellyttävä, myös siksi, että se on kivan hintainen merkki. Tommyn vaatteilla voi täyttää vaatekaappia tarpeellisten hankintojen verran ilman, että joutuu syömään kaalikeittoa kaksi viikkoa ostosten jälkeen. Sellaisiakin hankintoja on tehty, kukapa ei olisi. 😀 Tommyn kanssa siihen ei ole kuitenkaan syytä, sillä muutamalla oivallisella poiminnalla saa aikaan järkevän hintaisen kokonaisuuden, joka muuntautuu moneen eri tarkoitukseen. Lisäksi Tommyn vaatteet ovat laadukkaita ja kestäviä, värit eivät haalistu pesussa eivätkä materiaalit venähdä muodottomiksi!
 
Tommy Hilfiger also has a very nice price which gives us a nice possibility to buy these clothes more often than many other brands. When I buy some new Tommy Hilfiger clothes I don’t have to eat only cabbage soup next two months lol! And thanks for very good and smart designing I don’t have to buy so many different clothes to keep my look stylish! When I choose them right way I can peace them together and this way I will have many different looks very simply – and not so expensive way! This is why I so much LOVE TOMMY! Tommy Hilfiger clothes are also very high-quality and long lasting! 
 
lola pähkinämäki blogi
Omia suosikkejani ovat lisäksi Tommy Hilfigerin yöasut ja alusvaatteet. Myös alustoppeja ja -liivejä käytän yöasuina. Materiaali on hengittävää ja kevyttä, mikä tekee nukkumisesta miellyttävää. Lisäksi mallisto on tänä kesänä niin himpskatin tyylikäs! 
 
I also love very much Tommy Hilfiger underwear and sleep wear. They feels so comfortable on me and I love to wear them daily. I am very addicted this modern and colorful but still very simple style this summer! What do you think about Tommy’s style in the summer 2017?
 
Is the Tommy Hilfiger brand already familiar to you? I recommend you to check out their own websites here >> and see the different chances! I am so happy they also deliver to my country! So easy, so lovely and so TOMMY! Lets check and fall in love with Tommy!! This is what happened to me years ago. Happy Tuesday babes! xx, Lola
 
tommy hilfiger blog lola the fitness barbie
Onko Tommy Hilfiger sinulle jo merkkinä tuttu? Kannattaa suunnata Hilfigerin omaan verkkokauppaan >>, joka toimittaa myös Suomeen! Varoituksen sana – rakastut! 😉
 
Ihanaa tiistaita ihanat! 
 
PUS!
 
<3 LOLA
 
lola pähkinämäki blogi
tommy hilfiger blogi