Me olemme kaikki erilaisia ja sen myötä olemme erilaisia myös sosiaalisesti. Saamme nautintoja eri asioista ja kaipaamme läheisyyttä ja ihmisiä ympärille kaikki eri mittasuhteissa.

We are all different and this way we are all precious. We all need social life different ways and we also have our own style to enjoy of the life. I am very independent girl, it´s because of many many frustrations and because of the indifference of people today. There was a time I really got fed up with people who always wanted so much but they never were ready to give anything back. And I am always the person who wants so pamper others and take very good care. It’s not good combination, it’s very important to feel the other person appreciate you as a human.

Those continuous experiences has driven me to think about life by myself. And after this I have grown as a person very much and nowadays I can say I am very happy just by myself. 

Olen erakkoluonne. En ole aina sellainen ollut, mutta sellaiseksi olen kasvanut. Olen ajautunut omaan seuraani monien pettymysten ja ihmisten välinpitämättömyyden seurauksena. Se on saanut minut hiljaa pohdiskelemaan ja kehittänyt minua itseäni ihmisenä. Minä annan paljon, mutta en osaa ottaa vastaan. Lahjojen saaminen tekee oloni vaivautuneeksi ja haluan jollain tapaa hyvittää osakseni saamani hyvyyden. Se tulee minusta luonnostaan, sillä olen niin tottunut siihen, että ihmiset haluavat, ottavat vastaan ja jopa vaativat osakseen enemmän kuin mitä ovat koskaan itse valmiita toiselle antamaan.

En ole ketään kohtaan katkera, en edes heitä kohtaan, jotka läheisteni mielestä sen ansaitsisivat. Olen kuitenkin sitä mieltä, että katkeruus tekee huonoa niin sielulle, mielelle kuin kehollekin. Elän positiivisuudesta, sillä se kantaa pidemmälle.Nautin sosiaalisista tilanteista, mutta koska työni on jatkuvaa sosiaalista kanssakäymistä, kaipaan vastapainona hurjan paljon omaa aikaa. Pelkäänkin sen välillä loukkaavan läheisiäni. Nautin suunnattomasti ystävieni seurasta ja nautin heidän näkemisestä tavattoman paljon, koko päivän hengailu kuitenkin vetää minusta mehut pois. Olen luova tyyppi ja jotta pysyn vireessä, täytyy minun saada purkaa omaa toimeliaisuuttani joka päivä. Itsekseni. Se ei tapahdu laiskottelun tai seurustelun merkeissä, kun lopetan työt kirjoitan, maalaan ja toteutan itseäni monella eri tavalla.

I really do enjoy of social life but I am not the person who goes put for partying. I also do not drink at all. I love it sober more! I work a lot and after work I just want to do my own special things like painting, writing or play with my dogs. My work makes me to be very social all the time so when I get home I really do not care to share my time with anyone. I enjoy of my own company. 

Teen paljon töitä ja minulle sopivaa arjesta irrottautumista on maailman kauniimmaksi ja kivemmaksi paikaksi tekeminen. Se tarkoittaa sitä, että minun täytyy itse voida hyvin, jotta jaksan antaa panokseni. Olen kiinnostunut hyväntekeväisyydestä ja adoptio on lähellä sydäntäni. Se on tavoitteeni kymmenen vuoden päästä, sillä koen, että silloin elämäni on hyvällä mallilla pienestä elämästä huolehtimiseen. En ole tyyppi, joka vain puhuu – olen tyyppi, joka tekee.

I have grown and I have found myself. I know what I want and who I am. And I appreciate myself as a person. And others. I have seen after you learn to know yourself you do not need so much from others. And it’s one of the very best thing that I have ever learned in my life. I love to be so happy with my own self! I am alone but I am not lonely. Wish you will find yourself and learn to love it all the ways! xx, LolaViihdyn omassa seurassani ja se on minusta hienoa. Nuorempana tunsin olevani yksin, jos ympärilläni ei ollut hälinää. Nykyään asia on toisin. Olen kasvanut ja oppinut, olen kehittynyt. Olen löytänyt itseni, minkä seurauksena enää hae ihmisten hyväksyntää tai sitä, että joku pitäisi minusta. En yritä miellyttää miellyttämisen takia, vaan siksi, että tahdon näyttää välittäväni. Parasta onkin juuri se, että olen todella rauhassa omassa elämässäni, olen balanssissa. 

Minulla on paljon ystäviä ja rakastan heitä kaikkia suuresti – vaikka olen yksin, olen silti tavattoman onnellinen enkä missään nimessä yksinäinen.

Joskus yksin on parempi kuin kaksin. Toisinaan. Parasta on se, että nauttii molemmista. Sen tunteen löytää itsestään ajan kanssa.

Halaus sinulle, olet upea tyyppi!

PUS!
<3 LOLA