Meillä jokaisella on omat syymme ja tarpeemme sivellä pakkelia naamaan, toisilla se on vähäisempi, toisilla suurempi ja sitten on niitä jotka eivät meikkaa lainkaan. Minusta nainen on kauneimmillaan juuri heränneenä – siinä on sitä jotakin. Ehkäpä siksi, että silloin ihminen on aidoimmillaan. En ole koskaan ymmärtänyt sitä, että mennään meikit naamassa nukkumaan ja se, että ei voi pestä meikkejä pois kenenkään nähden on surullista. Kun aloitin yläasteen meikkasin, kun aloin pudottaa painoa lopetin meikkaamisen kokonaan. Halusin löytää luonnollisen minäni ja tutustua siihen. Kiusaajat innostuivat mutta minä en lannistunut. Ihon hyvinvointi on minulle yhä tärkeää ja vietänkin 80% viikostani täysin ilman meikkiä. Kun lähden kauppaan niin riittää että kampaan hiukseni. Se riittää minulle.

We all have our own style and way to create our own look. There are someone who like to put make up a lot and someone who don’t put it at all. I am the one who like to take care of my skin and let it breath often. There a lots of make up free days and when I am at home I don’t put make up at all. No matter if I need to go to market it’s enough I brush my hair. It’s enough to myselfPienellä ehostuksella saa paljon aikaan ja oma ulkonäkönikin muuttuu nopealla meikillä paljon. En ole hulluna omaan peilikuvaani ilman meikkiä, mutta en myöskään puuterit naamassa – miksi sitten meikkaan?

Pieni meikki saa oloni tuntumaan huolitellulta ja pidän siitä. En pidä raskaasta meikistä eikä minulle mielestäni sovi kovin paksu meikkikerros. Kärsin nuorena pahasta aknesta ja pyrinkin hoitamaan ihoani hyvin, tämän vuoksi minulla on paljon meikittömiä päiviä sillä haluan antaa ihoni hengittää. Ihoni kuivuu myös herkästi joten pidän huolta siitä, että ihollani on lepopäiviä ja paljon kosteutta. 

With only little make up my look change a lot and I don’t actually like very strong make up on myself at all. I don’t feel comfortable that way. I like to put just a little mascara and lipsticks I don’t use at all. I hate if there is something tacky on my lips and it also tastes so bad haha! I don’t have nice teeth either so I don’t like to put my mouth on highlight lol.

When I am at home I wear my over big Nike college pants and very large t-shirt, I also use my weirdest glasses those just don’t fit for me without make up at all. It’s so cozy and I love it! No matter how do I look!

Kotona chillailen kotiasussani eli Niken collareissa ja löysässä t-paidassa huonosti istuvat silmälasit nenälläni. Se on ihan parasta! Teen töitä pääosin kotona ja nautin siitä, että saan olla niin kuin haluan!Välillä meikkaan vaikka en olisi lähdössä yhtään mihinkään – meikki on fiiliksestä kiinni. Tämä tarkoittaa siis myös sitä, että saatan lähteä käymään kaupungilla ilman että laitan edes ripsaria. Kulmat ovat heikko kohtani, ne ovat kerrassaan kammottavat. Niissä taitaa olla joku häiriö? 😀 Ne eivät vaan kasva näteiksi. Kulmakarvani ovat eri kohdissa ja eri muotoiset, ilman meikkiä näytän vähän hassulta mutta se ei häiritse minua enää.

Too long time I have spent my life by shaming my body and how do I look. Too long time! Now I have finally noticed that I am one very very tiny part of this world and my problems are nothing in the big picture. There are people who don’t have food and children who needs help, horrible things happens all the time and I have no reason to convey at all. I am OK. My things are great and my life looks so good no matter my eye brows are horrible and my eyes looks weird. I am just happy I have eyes I can see with! Not everyone can see with their own eyes – I can! So instead using my time being unhappy in my body or hating my look I use my time to help them who needs it! This makes me more happier than being unhappy and worried about what others thinks about me.

So I truly recommend you to wash your face and look at your beauty self without make up and just being very naked yourself. Touch your face and smile to your picture. You’re beautiful and you have the skin you can touch! Let it feel good and take care of it. Love it. Love yourself. be yourself. You are better than you think! You will see. xx, Lola


Olen käyttänyt liian suuren osan elämästäni oman ulkonäkö häpeämiseen ja olen saanut huomata, että minä olen hyvin hyvin pieni osa tätä maailmankaikkeutta. Tämän maailman murheet ovat paljon suuremmat kuin minun murheeni kulmakarvoistani tai oudoista silmistäni. Keskityn mieluummin tämän maailman eteenpäin viemiseen omalta osaltani ja edistän niitä asioita joissa olen hyvä ja joille voin antaa panokseni täysillä. Saan siitä hyvän olon toisin kuin omissa ulkonäkövioissani rypemisestä. Kun tästä hommasta päästää irti voi löytää tilalle jotain parempaa – rentouden ja kivan olon omassa seurassa. Et ole kuules yhtään hullumpi tyyppi, ettäs tiedät. 😉 Kokeile, saatat yllättyä ja ilahtua. <3

Ole oma itsesi, juuri niin miten tykkäät!

PUS!

<3 LOLA