Omassa elämäntyylissäni olen oppinut keksimään ja kehittelemään – kaikesta hyvästä on pakko tehdä aina vähän parempaa ja aina vähän kevyempää ja terveellisempää! Meidän kaikkien makunystyrät mielivät vähän eri asioita eikä se mikä maistuu minulle miellytä välttämättä sinua. Sushi ei ole kaikkien juttu, mutta niille jotka sitä rakastavat saattaa tämä resepti olla pelastus: sushi kun ei ole aina kevyimmästä päästä, tämä kuitenkin on!

I am very falled in love with sushi and this is not so good thing because the sushi is not always very light to eat. So I have planned my very own fitness sushi and this is so super delicious that I could really live by eating only this! This fits perfectly to fitness competitors diet because there are no carbs actually at all because we cover the rice with cottage cheese. Cucumber will be there instead avocado and salmon will be covered with boiled egg whites (or raw beef if you prefer). There are under 100 calories in one roll, 15 grams of proteins, only 2 grams of carbs and under 1 grams fats. So what do you think? Pretty awesome huh!? YOU MUST TRY!Erikoista tässä sushissa on se, että tähän ei tule riisiä eikä kalaa lainkaan, vaan kyseessä on käytännössä vähärasvainen proteiinirulla. Riisin sijaan käytämme Arla Keso-raejuustoa, kalan sijaan keitettyä kananmunan valkuaista (itse vaihdan tämän välillä kevyesti lämmitettyyn raakaan naudanpaistisiivuun tai leikkeleeseen) ja tuttuna kaverina merilevärullan sisältä löytyy myös kurkku! Aikamoinen combo, ettenkö sanoisi!

Yhdessä rullassa on tosiaan vain vajaat 100 kaloria, proteiinia reilut 15g, hiilareita 2g ja rasvaa alle 1g. Tämä siis per rulla! Aikamoinen fitness-sushi siis ja sopii aivan täydellisesti pian häämöttäviin kisadieetteihin! Poimi siis resepti talteen ja ala rullata!

Ihanaa, aurinkoista torstaita! 

PUS!

<3 LOLA

Riisitön proteiinisushi 1 rulla / Protein sushi without rice for fitness lifestyle (recipe for 1 roll)

1 Nori sushi merilevälevy (itse käytän Blue Dragonia) / 1 sheet of Nori seaweeds
60g Arla Kesoa / 50g fat free cottage cheese
2 keitettyä munan valkuaista / 2 boiled egg whites
Kurkkua tai porkkanaa (tai molempia!) pitkinä tankoina. Korvaa avocadolla jos tahdot. / cucumber or carrot or both! You can also cover these with avocado if you like to. 

Kokoa makirullan tapaan ja rullaa rullaksi. Koska rullassa on raejuustoa suosittelen syömään sen piakoin valmistuksen jälkeen, muuten saattaa mennä vetiseksi. / roll it like sushi roll and enjoy. Because of cottage cheese I recommend to eat it right away after preparing. 

Happy and sunny Thursday babes! xx, Lola