Aurinkoisina talvipäivinä se ihan paras juttu on tietysti ulkoilu! Tämä maaliskuu on ollut ihan huippu, nimittäin meren jää on ollut kirkas, lumeton ja tasainen. UGG-luistelua on harrasteltu täällä enemmän kuin tarpeeksi ja koirat ovat päässeet vetelemään tassuillaan pitkin sileää jään pintaa. Meillä on ollut niin kivaa!

It has been very beautiful weather in Finland all this month and this mean I have went to outdoor with my puppies a lot. We love to outdoor on the ice and when the sun is shining the ice sparkles like diamond and makes me feel like a Disney Princess! Ah! But I have a little problem every winter. It’s pretty silly because usually we have this problem only in the summer but actually it’s not so rare in the winter at all – not if you do some winter sports or outdoor a lot. So my problem is drinking. I simply drink too little and last weekend I noticed this when we were on the ice and I started to feel cold and tired. I noticed I haven’t drink at all and I felt a bit thirsty also. This reminded me to keep the water bottle with me all the time no matter it’s not summer. The drinking is pretty hard to me because the basic water makes me feel bad very often. So I am super happy I have found this lovely Novelle mineral water to keep my drinking balance all the time! 

Viime viikonloppu meni aikalailla kokonaan Naantalissa näissä puuhissa. Keli oli ihan mieletön, aurinko paistoi ja pakkasta oli juuri sopivasti! Parin tunnin mittainen ulkoilu sekä lauantaina että sunnuntaina veti naamaan hymyyn ja posket punaisiksi! Tuossa touhutessa havaitsin, että janoa en osannut pakkasessa samalla tapaa tuntea kuin kesähelteellä ja heikko olo pääsi yllättämään pienen vilun ja väsymyksen merkein. Nestehukka voi siis puskea päälle kylmässäkin! Minulle riittävästi juominen on välillä haastavaa, koska pelkkä veden juonti tekee herkästi huonon olon, tämän vuoksi juominen usein “unohtuu”.
Talvellakin on tärkeää pitää huolta nestetasapainosta ja olenkin löytänyt talviliikuntaan ihan täydellisen kumppanin – Novelle kivennäisvedet! Oma suosikkini on sitruunanmakuinen kivennäisvesi, se on raikas ja hyvänmakuinen. Tässä juomassa ei ole suolaa ja se on valmistettu luonnollisen puhtaaseen ja raikkaaseen veteen. Kivennäisvettä on hyvä kantaa mukana jos juominen on hankalaa, se imeytyy nopeasti eikä tee tavallisen veden tapaan huonoa oloa. 

Novelle is very natural mineral water with only natural sweeteners. My favorite is lemon taste and I am bringing this bottle with me all the time! Happy weekend babes! I wish this weekend will be as sunny as last one was! xx, Lola

Novellen tuoteperheestä löydät terveelliset ja hyvänmakuiset juomat monenlaiseen tilanteeseen. Oletko jo kokeillut kuplamehua tai energia vettä? Suosittelen!

Ihanaa viikonloppua! Toivotaan että tänäkin viikonloppuna paistaa! 

PUS! 

<3 LOLA