Ennen kotona treenaaminen oli juttu johon lähdin vain pakosta, olosuhteiden pakosta se pakko tuli kuitenkin vastaan todella usein. Ympäristö oli sen verran nihkeä ettei se pahemmin innostanut hikoilemaan, tilaa oli sen verran että mahduin istumaan, mutta en ojentamaan jalkojani suoraksi. Vaikka välinepuoli olikin kunnossa ei se riittänyt, sillä jos täytyy tehdä vatsarutistuksen pääkenossa varoen että lyö päänsä pöytään on hommat aika huonolla tolalla. Nyt tilanne on onneksi toinen ja vaikka tilaa ei vieläkään ole enempää kuin kolmisenkymmentä neliötä on se kuitenkin riittävästi kunnon kotitreenaaniä varten!

Before I moved in my new place I didn’t like homeworkout so much but I really had no choices lately. It was very difficult to workout at home because the apartment was very small and I needed to watch my head and legs ALL THE TIME when I tried to do some abs or squats. So I am very happy to live in my new home now and having more space for very nice homeworkouts! Now I really do enjoy of it! 
Minulta kysytään paljon siitä kuinka paljon liikun ja miten syön, etenkin cardion määrä tuntuu kiinnostavan monia. Inhoan itseni piiskaamista liikunnalla, anoreksia on siltä osin jättänyt minuun syvät arvet. Perusperiaatteeni liikunnan suhteen onkin, että liikun vain silloin kun mulla on hyvä mieli, tasapainoinen olo ja energiat korkealla. Väsyneenä, masentuneena tai huonovointisena ymmärrän olla patistamatta itseäni liikkeelle – minua se ei korjaa vaan hajottaa, tunnen itseni! Minulle kaikkein mieluisin tapa liikkua on pitkät kävelyt, nautin niistä ja välillä boostaan niitä juoksuaskelin. Tavoitteeni on kuitenkin aina vain kävely, sillä juoksusta nautin todella harvoin. Myös pyöräily on kivaa, mutta inhoan mäkiä, joten valitsen aina tasaisen lenkin.

Very often you readers send me questions about my workout routines and I have noticed that the amount of cardio is something that interested you guys mostly. Well after recovering anorexia I have been very careful with running and other very hard cardio exercises and I make sure I won’t do sports if I don’t feel happy and very energetic. This kind of sports never makes me feel better – I know myself and I want to appreciate my body and healthy. So when I do cardio I actually go for a long nice walk and IF I have a feel I want to run I may run. But mostly I only go for a walk. I also like biking but I hate hills lol. Below you can see my workout routine at the moment. I am doing it at home. This is all I am doing at the moment. I also carry the rubber band with me everyday so I can do a mini workout where ever I want if I want to! 

Have a fun with your home workout babe! xx, LolaKotitreeniniohjelmani tällä hetkellä / My homeworkout at the moment: 

3×12 kuminauhakyykky / 3×12 squats with rubber band
3×12 suorinjaloin maastaveto kahvakuulalla / 3×12 deadlift with kettle ball 
3×12 sumokyykky kahvakuulalla / 3×12 sumo squats with kettle ball

3×12 hauiskääntö käsipainolla / 3×12 biceps curls with dumbbells
3×12 hauiskääntö tangolla / 3×12 biceps curls with barbell
3×12 dippi istuen / 3×12 triceps dips by sitting

3×12 vatsarutistus jumppapallon päällä / 3×12 ab crunch on fitness ball
3×12 vatsarutistus lattialla / 3×12 ab crunch on the floor
3×12 voimapyörä / 3×12 ab workout with power wheel

Tämän kummemmin en tällä hetkellä treenaa. Teen pitkää päivää töitä ja siihen kuuluu paljon istumista, joten pyrin ajoittamaan treenini joko keskelle päivää tai aamuun. Kesken päivän pidän paljon breikkejä ja venyttelen. Kannan aina treenikuminauhaa mukanani, jotta voin kesken päivän pumpata itseeni poweria muutaman kyykyn avulla! 🙂

Tsemppiä sun kotitreeneihin!

PUS!

<3 LOLA