No niin, reilu viikko on nyt häärätty ja touhuttu uuden kodin kimpussa ja ne kauan odotetut tekstiilit saapuivat viimein! Verhot tilasin Vallilalta ja liinavaatteet Marimekolta – punainen Unikkokuosi nostaa tehot kattoon kun niistä nousee aamu varhaisella uuden päivän kyytiin! Samaa punaista Unikkoa bongasin jo muutama vuosi sitten Oiva Toikan astioista ja ne ovat tällä hetkellä kovassa suosiossani!

Oh finally they are here – those textiles I have waiting for sooo long! I love my new Marimerkko Poppy sheets and drapes from Vallila Interior! I also found the same Marimerkko Poppy design on some dishes and I got few small plates and tea cups. I love them! They cheers me up every morning! AH!
Olen pyrkinyt luopumaan kaikesta turhasta, jotenkin sain yhtäkkiä ihan kamalan kammon kaikkeen krääsään. Ennen rakastin koriste-esineitä yli kaiken mutta nyt ne tuntuvat luotaantyöntäviltä. Voitko kuvitella, että ennen asuin kymmenen neliötä pienemmässä asunnossa ja siitä pikku luukusta keräsin peräkärryllisen turhaa tavaraa, josta siskoni tulee ikionnelliseksi 😀 En voi minäkään! En tajua miten olen voinut elää sellaisessa tavarapaljoudessa ja voida edes joten kuten hyvin.

I feel so good at my new place and I am so happy to be off from the city. I love the smell of the nature when I open my window and all new things around. I have no more any annoying neighbors and I love the outdoor life here! I am just so falled in love with this place! I got rid of all unnecessary things and decoration stuffs when I moved here and my sister will be super happy when she gets EVERYTHING I decided to let go. My dogs are so super happy here also and this boosts my good feeling more and more day by day. <3 

I feel like the happiest girl in the world now! After all bad things and unhealthy apartment I am feeling so fresh and happy here! YAY! Few pics shared on my new place below.

Happy Wednesday babes! <3 xx, Lola

Koirat viihtyvät uudessa ympäristössä ihanasti ja niin viihdyn minäkin. Olen niin onnellinen että olen viimein päässyt pois kaupungin vilinästä vaikka eihän Turku nyt mikään metropoli kuitenkaan ole. Meri-ilman hengittäminen ilman pakokaasuja on nyt kuitenkin paikallaan! Olen nauttinut ihan suunnattomasti ulkoilusta ja kaikesta pienestä ihanasta ja söpöstä mikä näillä hoodeilla on luomassa tunnelmaa. Meidän lähellä on esimerkiksi lähes 60 vuotta toiminut kyläkauppa joka on yhä pystyssä! Se on ihana ja tulen käymään siellä usein! 

En tiedä milloin tämä superhyvä fiilis lähtee tasaantumaan, mutta niin kauan kun se pysyy näin korkealla voin sanoa olevani ehkä jopa maailman onnellisin tyttö! Alla muutamia kuvia uudesta kodista.

Ihanaa keskiviikkoa teille tyypit! 

PUS!

<3 LOLA