Inhoan muuttoa. Ja rakastan muuttoa! Voiko tämän ristiriitaisemmin asiaa enää ilmaista? 😀 Olen ihan fiiliksissäni meidän uudesta kodista, mutta muuttostressin kantaminen on rankkaa. En oikeastaan edes tiedä mitä tässä stressailen, nimittäin tämä muutto on tehty minulle ehkä maailman helpoimmaksi hommaksi. Minun ei tarvitse tehdä muuta kuin pakata tavarat omalla tavallani muuttolaatikoihin, jotka nekin tuodaan minulle valmiiksi. Yhtä ainoaa tavaraa en joudu itse kantamaan, minulle jää ainoastaan pakkaaminen ja tavaroiden uudelleen sijoittaminen uudessa kodissa. Siltikin mietin, että mitä jos tavaroita hajoaa, tai mitä jos en ehdikään ajoissa tai mitä jos, jos, jos, jos, jos?? Turhaa jossittelua, tiedän! 

Uusi koti tuo mukanaan paljon uusia ihania juttuja! Sijainti lisää asumismukavuutta, vaikka sitten ei enää asutakaan keskustassa. Kaipaan nyt kuitenkin enemmän meren ja luonnon läheisyyttä kuin Stockmannin 😀 Etäisyydet kasvavat hivenen, mutta vastapainoksi saan omaa rauhaa, enemmän tilaa, uuden kylppärin, uudet pinnat ja uudet kodinkoneet – helpommin toimivan asumiskokonaisuuden! Se tuntuu niin hyvältä!

Moving! Oh, I so hate it! And love it haha. I can’t wait to live in new home but this packing is so awful. I am also stressing about everything no matter they have done this all so easy to me. All I have to do is pack my stuffs and let those guys to move them in my new home, I don’t have to carry any boxes myself. For this I am so thankful! But still.. I am stressing. What if they break something or something else? I should relax and try to trust everything will be great! 

Olen luopunut jo isoksi osaksi vanhasta ja tavaroiden myynti on yhä päällä kovaa vauhtia. Sohva, työpöytä, työtuolit, kirjahyllyt.. myyn kaiken pois. Säästän vain sängyn, pari tuolia ja ison peilin, kaiken muun laitan uusiksi uuteen kotiin. Rakkaat astiat ja liinavaatteet sekä muu sen sellainen jatkaa luonnollisesti matkaansa uuteen kotiini, muun uudistaminen on nyt kuitenkin paikallaan. En osaa yhtään arvioida muuttolaatikoiden määrää, joten nyt mennään mututuntumalla sen suhteen. Loman jälkeen mulla on energiaa taas ihan uudella tavalla, joten tästä kummallisesta (tarpeettomasta) muuttostressistä huolimatta fiilikset on kohdillaan! 🙂

So this is my very last weekend at this home before moving and I will use it well. I am going to pack, order some pizza, do home workout and watch some nice movies. Just going to RELAX. Anyway I am so excited to move out! I have sold lots of my furnitures and clothes so this will be very fresh start many different ways! 

Wish you all have a lovely weekend! xx, LolaIhanaa viikonloppua teille! Mä käytän tän viimeisen weekendin vanhassa kodissa pakkaamiseen ja uuden suunnitteluun! Tilataan vähän pizzaa ja katsotaan leffoja muuttokuorman keskellä. <3


Enkä malta odottaa että saan postata kuvia uudesta kodista!

PUS!
<3 LOLA