Mitä tykkäät tehdä viikonloppuisin? Osaatko pysähtyä relaamaan vai käykö päin vastoin ja ahdistut kun et saa vietyä asioita eteen päin? Minulla oli ennen vaikeuksia nauttia viikonlopuista ja itseasiassa minulla oli vaikeuksia kokonaisuudessaan rentoutumisen kanssa. Se oli opettelun takana.

Nykyään viikonloppuni kuluvat rennosti oman kaavani mukaan ja tykkään siitä tosi paljon! Viikonloppu lataa akkuni ja olen maanantaina entistäkin valmiimpi ja tehokkaampi taas uuteen työviikkoon. Sellainen tunne on mahtava! Ostin tiistaina uuden tyynyn ja peiton ja unenlaatuni on parantunut sen myötä, eilen nukahdin jo yhdeksältä. Uniongelmia tuo ei poistanut kokonaan, mutta nukun paremmin ja syvemmin, ja se on tuonut mukanaan hyvän olon.

Tänään olin pirteänä aamuvirkkuna ylhäällä jo ennen kahdeksaa. Aamu alkoi Zalandon pakettien noutamisella Ärrältä. Paketit olivat Ärrällä jo eilen, mutta hain ne tänään taktikoidusti: voiko olla parempaa tapaa aloittaa launtaita kuin uusien ihanien vaatteiden sovittelu? Ja hyvä aamiainen! Ja raitis ilma tuossa kaiken kylkiäisenä! Aika ihanaa!Viikonlopun hemmotteluja ovat juuri sellaiset asiat, joista sinä nautit! Minulla viikonloppuun kuuluu yleensä leffailua ja hyvää ruokaa omalla kotisohvalla – sieltä minua on mahdotonta raahata mihinkään! Rakastan myös tanssimista, mutta yökerhoissa käyn todella harvoin eikä alkoholinkäyttö kuulu elämäntapoihini ollenkaan. En ole absolutisti, mutta saan nautintoni muista jutuista. Pääsäntöisesti ajattelen, että en juo kaloreitani vaan syön ne mieluummin 😀 Tällä hetkellä katson Ugly Bettyä, se on ikuinen suosikkini Täydellisten Naisten ja Cashmire Mafian tapaan. Sopivan kevyttä, hupaisaa ja niin harmitonta. Tykkään!

Viikonloppujen aloitus on minulle tärkeä – aamut siis! Kaikki lähtee aamusta niin kuin arkenakin, joten on tärkeää että päivä lähtee käyntiin mieluisasti. Aamiaistarpeet on siis haettu kaupasta edellisenä päivänä ja tarvittavat valmistelut päivää varten tehty valmiiksi. Ajankäytön hallitseminen on tärkeää, jotta nautinnosta saa kaiken irti! Minulla menisi järki, jos joutuisin lähteä hakemaan marjoja aamiaiselle aamulla ja tuurillani niitä ei olisi yhtään jäljellä. Tai jos joutuisin valmistamaan mysliä lauantai-aamuna. Ei kiitos, se täytyy olla valmiina ja silmät auki saatuani edessä pelkkää juhlaa! 🙂 Parasta on se, että tämä kaikki on meistä itsestämme kiinni!Muutamia vinkkejä viikonloppuhemmotteluun, yksinkertaisesti:  

  • Paista pannukakkuja. Jos olet dieetillä, tee proteiinipannukakkuja! NAM!
  • Hemmottele itseäsi tuoreilla marjoilla ja itsetehdyllä myslillä!
  • Sujahda vaahtokylpyyn heti aamusta! Ja nappaa mukaan hyvä lehti ja tunnelmaksi kynttilöitä!
  • Aamut ovat jo pimeitä, joten pehmennä tunnelmaa kynttilöillä!
  • Vietä pyjamassa aikaa niin pitkään kuin mahdollista! (Tai mikä parempaa! koko päivä sängyssä!)
  • Nauti aamiainen peiton alla.
  • Katso koko päivä Disney-piirrettyjä! Mikä on lempparisi?

Ihanaa viikonloppua teille, ihanat! Olen niin onnellinen siitä, että saan kirjoittaa juuri teille!

PUS!

<3 LOLA