Se olisi sitten perjantai. Viimein, tätä on odotettu! Tai oikeastaa – nyt jo! Viikot menee nykyään niin nopeasti, että alan oikeasti jo tuntea itseni vanhaksi. Voiko minun ikäiseni oikeastaan sanoa niin? Minkä ikäisenä voi sanoa olevansa vanha, tai kokea olevansa vanha, tuntea itsensä vanhaksi tai surkutella omaa vanhuuttaan. Tuota viimeistä ei pitäisi tehdä kenenkään! Ratkaisu moisten tunteiden selättämiseen on simppeli, jos sen vain osaa omaksua: elä laiskottelematta, jotta et tunne itseäsi saamattomaksi, mutta muista pitää hauskaa!
 Aihe tämän blogin kirjoittamiseen syntyi siitä, kun eräs tuttavani kysyi minulta: “Lola, miksi et hidasta?”  Kysymys tuli niin yllättäen että kuvainnollisesti tipahdin penkiltä. Lähes tulkoon näin itseni istumassa lattialla penkki vierelläni ja ihmettelemässä, että mitäs nyt tapahtui (jos olet joskus istunut ohi penkiltä niin tiedät tunteen 😀 ). Olin hetken hiljaa. En siksi että olisin miettinyt vastausta, se oli selkeästi mielessäni. Vastauksen sijaan mietin kysymystä. Miksi hän kysyi minulta niin? Ja minä vastasin: “Miksi hidastaisin?” Niin. Miksi?

1. Minulla on kiireinen elämäntyyli.
Nautin siitä.
 
2. Teen kolmea työtä ja se on välillä stressaavaa. Minulle on kehittynyt hyvä stressinsietokyky ja nautin töideni tuomasta monipuolisuudesta ja vaihtelevuudesta, sekä ennen kaikkea siitä, että työni haastavat minua kaikki eri tavalla.
 
3. Minulla on hyvin vähän vapaa-aikaa.  Se on totta, mutta osaan käyttää vapaa-aikani hyvin. En kaipaa vapaa-aikaa enempää. Tarvittaessa saan järjestettyä aikaa enemmän, mutta tällä hetkellä en näe sille tarvetta.
 
4. Olen stressaantunut. Aika ajoin olenkin, mutta kuka yrittäjä ei olisi 😀 Minulla on myös hyvät keinot purkaa stressiä. 
 
Tällätavalla minun on välillä pakko purkaa ajatuksiani, jotta tiedän, että olen menossa kohti oikeaa suuntaa. On äärimmäisen tärkeää, olla itselleen rehellinen kun näin tekee. Tämä on myös sitä, josta eilen kirjoitin: itsensä tuntemista. 
 
Jos sinusta tuntuu, että poljet paikoillasi elämässäsi, listaa asioita ylös. Mitkä asiat sinusta tuntuvat hyvältä? Mitä haluat elämässäsi tapahtuvan? Millaiset asiat tekevät sinut onnelliseksi? Raivaa elämästäsi kuormittavat tekijät ja tee tilaa uusille, hyville asioille!
Kun uskot itseesi, onnistut varmasti!

Rennosti viikonloppuna

Tänään tunsin itseni pieneksi pahikseksi kun karkasin töistä kotiin jo kahdelta. Asiakkaani soitti neljän aikaan ja ihmetteli taustalta kuuluvaa tirinää: lettupannu oli täydessä vauhdissa ja lasagne paistui uunissa. Kaupasta olin jo ehinyt hakea kaksi kassillista sapuskaa viikonlopuksi sekä läjän suklaata. En sitten millään osannut päättää, mitä olisin ottanut, kun Fazerilta oli ilmestynyt hyllyihin ihania uutuuksia. Silmät sydäminä niitä tuijotin ja päätin ottaa vähän kaikkea. Hyvin minun tapaistani!
Seuraavassa kirjoituksessani jaan iki-ihanan lasagnereseptini, jossa ei herkkuja säästellä! Jos siis kaipaat superhyvää iltapaa, kipitä tänne vielä takaisin tänä iltana!
 
Ihanaa viikonloppua kaikille! 
 
Suklaapusuin, 
 
Lola