I love gifts, not only receiving them, but also giving them. I mean A LOT. When people are on the same level with you, meaning when they do know you well and truly loves you, they definitely know how to gift you and pamper you the best way. Still at times it can be difficult to know what to buy for someone especially then when the person is a new one in your life or when it feels like they already have everything.

I am now sharing my own tips about how to read better the person you want to give a gift for at this Christmas, to know what they may would like to get. I am also sharing my own dream gift ideas, the gifts that would drive me totally nuts if I received them myself.

Also, on this post I share my favorite Christmas pictures of Picasso and I taken in 2019. I cannot remember a lot about it but these pictures remind me and my baba about that it was something most special and we felt so loved. I can still remember the feeling in my heart and it makes me smile. The tiny box I am holding in pics I still have and I treasure it forever. It’s part of our decorations this year and I wish I will find a way to get a little special present to put into it for Picasso this year. This Christmas it’s going to be just Picasso and I, we are not going to be surrounded by anyone nor presents, or having a wonderful Christmas dinner table. Baba will anyway get his very special Christmas meal as her dear Godmother sent him an early present and filled his reindeer stock till February-March. God bless her sweet heart and soul, thank you. I am so excited for our Holidays no matter what as it gives me so much comfort to watch these pics on this post and keeping it as a target for our next Holidays to me.
________________________
Rakastan lahjoja, mutta en ainoastaan niiden saamista, vaan myös niiden antamista. Ah, se on ihanaa. Rakastan jo pelkkää ajatusta, sitä hetkeä, kun mieli alkaa pursuilla ideoista, jotka muovautuisivat lopulta täydellisiksi lahjoiksi juuri kyseisille henkilöille. Minulla on loistava lahjavaisto, mikä perustuu siihen, että luen ihmisiä oivallisesti. Kun lahja on mieluinen, on lahjansaajan reaktio niin palkitseva, että se tekee kaikesta vaivannäöstä sen arvoista. Minusta on ihanaa ilahduttaa ihmisiä ja osoittaa rakkauttani lähimmäisille, oma tapani on hemmotella ja pitää huolta, ilahduttaa ja yllätellä. Tässä elämäntilanteessa se ei ole ollut mahdollista lahjojen muodossa, joten olen pyrkinyt tekemään kaikkeni niine keinoineni, joihin olen pystynyt; toimettomaksi en ole jäänyt ja se on mielestäni tärkeintä.

Kaikille lahjojen antaminen ja niiden keksiminen ei ole kuitenkaan helppoa. Nyt jaankin omat vinkkini siihen, miten annat parempia lahjoja läheisillesi tänä vuonna ja mitä he kenties tahtoisivat saada. Kerron myös, mitä lahjoja kannattaa välttää, sillä joukossamme on jokusia draama queeneja sekä vastaavasti myös pölkkypäitä, jotka eivät ajattele lahjaa saajan, vaan itsensä näkökulmasta. Vinkeilläni sinun tulisi onnistua melko varmasti.

Oma joulumme tulee olemaan tänä vuonna aivan erilainen kuin koskaan ennen. Olemme vain minä ja baba. Tänä vuonna ei ole joulusaunaa, ei joulupöytää eikä joululahjoja. Mutta meillä on toisemme. Ja ah, hassusti koristeltu koti. Meillä on joulutunnelma ja lisäksi tiedämme, että meitä rakastetaan valtavan paljon. Voiko rakkautta parempaa joululahjaa ihminen toivoa? Ja kun katson näitä rakkaimpia joulukuvia, jotka syystä liitänkin juuri tähän postaukseen, voin tuntea tuon joulun sydämessäni. Elämä oli silloin toisin ja hemmottelin pientä Picassoani kaikin tavoin. Olen onnellinen, että hän sai kokea sen taian. Ja juuri nämä kuvat hellivät minua ajatuksesta paremmasta tulevaisuudesta – me olemme siellä vielä joskus, me emme anna periksi.

Huolimatta siitä, että oma joulumme on erilainen tänä vuonna, ei se tarkoita sitä, etteikö mieleni pulppuasi niitä hyviä joululahjaideoita kaikesta huolimatta. Ystäväni kääntyvät puoleeni usein joulun ja merkkipäivien koittaessa, joten ajattelin, että nyt jaan vinkkini ja ideani ihan teille kaikille. Lopussa listaan myös täydellisiä lahjoja minunlaiselleni hölmöläiselle. Jos tunnet jonkun kaltaiseni, poimi siltä listalta jotakin.

THE BEST CHRISTMAS GIFTS FOR WIVES AND GIRLFRIENDS IN 2021:
Of course depending on what kind of person they are, but you usually can’t go wrong way when getting some of these.
– – –
1. Sexy, but comfortable silk pajamas. Now sharp up your brain babe and think: what color they would like? A dress type or cozy pants and shirt? Find out the size, this is important as it’s rude to give too small clothes to anyone. A bit bigger is better than too small, but as there are some drama queens around, also bringing too big can be risky. In this case ask them the size and tell honestly that it’s something to with their present to be. If you feel uncomfortable to ask, get two sizes and return the wrong size. How smart!

2. Softest, most beautiful and adorable soft toy you can find. Keep focus on quality and also think about your babe’s past: what did they love when they were a kid? If they loved Care Bears, I can promise it’s worth of all hunting to get them the certain bear character this Holidays. It will melt their heart. For making it to be a bomb gift, write a note on a card: “someone to hug when I am not home”. There you go, you will be the hubby of a year by that.

3. Fan products. Is there something they are big fan of? Like me of Barbie! Get something super special to show you totally agree and understand their craziness what comes to their addiction to Star Wars or what ever they are fans of. That’s a big deal for super fans.

4. Stuffs matching their hobbies. If your babe loves gardening, the indoor garden is one of the top ideas! If they love cooking, think about getting something to help them to be more creative in there. Instead, if they don’t like cooking, do not buy anything to do with kitchen. That’s what I am saying just for saving you from a drama attack next day. So think about what they really like to do. If they love to paint, get them new brushes and paints. What ever you get for showing you encourage them to do what they love, you can’t go wrong.

5. Jewelries. This is wonderful gift idea but, not easy as we all have our own style. Now you need to be smart: do they prefer gold or silver, white gold or rose gold? Diamonds or gemstones? Modern or classic style? So many questions to find out. Also, not everyone likes jewelries. Keep focus on what they wear, you can also bring them to the jewelry shop and ask what they likes most. I myself wear only gold and big diamonds or big, historic gems. I love very showy jewels, but most of Finnish people typically like something tiny and elegant. I myself can’t stand silver, not big fans of pearls I am either.

6. Perfumes and cosmetic. Most of partners appreciate when you choose the fragrance by what you wished them to wear. Keep focus on quality: Dior, Lancôme, Versace, Armani, Gucci.. If you want to get some skin care products it’s better to check what they are having at bathroom. You can also ask help from the salesperson at the store, they are professionals and do know how to help you the best. If you like this idea, but don’t know what product give, choose the gift card.

7. Gift cards. Sometime it’s just the best to give a gift card for the shop or a store they most love. If you have no idea, ask.

8. Fashion. If there is a certain designer they love, ask what they are dreaming from that brand right now. When it’s about designer just understand the price is totally different than when shopping at H&M. But I can promise, when it’s a big deal to them, it’s all worth it.

WHAT NOT TO BUY FOR WIFE THIS HOLIDAYS:
• Something that you have kept dreaming about for yourself like a huge TV your wife don’t even watch
• A body scale, workout DVDs or anything with a purpose to suggest of losing weight
• Kitchen stuffs if your wife hates cooking
• Some cleaning tools unless your wife is a cleaning freak as I am. In this case invest in high-quality stuffs!
________________________
PARHAAT JOULULAHJAT VAIMOLLE JA TYTTÖYSTÄVÄLLE VUONNA 2021:
– – –
1. Seksikäät alusvaatteet ja silkkiyöpaidat. Mutta nyt on syytä terävöittää aivot, näitä juttuja ei osteta summanmutikassa puhelinta samalla räpläillen, vaan nyt ajatus mukaan: mistä väristä hän pitää, mikä pukisi häntä? Minkä mallisista hän pitäisi eniten; yksiosainen yöpaita vai kaksiosainen pyjama, vaiko alusvaatteet? Entä koko? Hieman isompi on aina parempi kuin liian pieni, mutta toisaalta liian ison vaatteen nainen saattaa ottaa todella isona loukkauksena. Rintaliivien istuvuus on aina tärkeää. On aina parempi kysyä kokoa ja kertoa sen liittyvän joululahjaan. Jos kuitenkin epäröit kysymistä, osta kaksi kokoa – voit aina palauttaa väärän kokoisen. Kuinka nerokasta!

2. Pehmein ja söpöin pehmolelu, jonka voit vain löytää oftest. Nyt on tärkeää tietää asioita kultasi lapsuudesta. Mitä hän rakasti? Jos hänen rakkautensa olivat Halinallet, voin vannoa, että saat vuoden aviomies-palkinnon metsästämällä hänen rakkaimman Halinalle-hahmonsa tänä jouluna. Jos haluat saada lisäpisteitä, sujauta pakettiin kortti jossa lukee: “joku jota halata, kun olen poissa”.

3. Fanituotteet. Fanittaako hän jotakin? Kuten minä Barbieta? Osta jotakin, joka osoittaa, että tuet hänen kummallista fanitustaan täysillä, vaikka et ymmärtäisikään sen päälle tuon taivaallista. Tämä on iso juttu superfaneille.

4. Harrastuksia tukevat lahjat. Jos sydänkäpysesi rakastaa puutarhanhoitoa on sisäpuutarha nerokas valinta joululahjaksi. Jos hän on puolestaan hurahtanut ruoanlaittoon, hanki jotakin sellaista, joka helpottaa hänen lempipuuhiaan keittiössä. Kuten yleiskone innokkaalle leipojalle. Jos hän on kuitenkin surkea keittiössä ja inhoaa ruoanlaittoa, mutta itse haluaisit parempaa sapuskaa, älä vain osta mitään kokkaamiseen liittyvää. Mieti siis, mistä hän oikeasti pitää. Jos hän rakastaa maalaamista tai piirtämistä, hanki hänelle akryylivärit tai laadukas lyijykynäsarja. Mitä ikinä hankitkin osoittaaksesi, että tuet kumppaniasi siinä, mikä on hänelle tärkeää, et voi mennä vikaan.

5. Korut. Korut ovat ihana lahjaidea, mutta ei helpoin mahdollinen. Nyt täytyy olla fiksu: pitääkö hän kullasta, hopeasta, valkokullasta vai ruusukullasta? Pitääkö hän ylipäänsä koruista? Jos kultasi pukee koruja, mutta olet epävarma mistä hän pitäisi, kiikuta hänet kultasepän liikkeeseen ja anna hänen valita. Itse en voi sietää koruissa hopeaa, puen vain kultaa ja suuria timantteja sekä suuria jalokiviä. En ole myöskään helmien ystävä.

6. Parfyymit ja kosmetiikka. Suurin osa kumppaneista arvostaa, että valitset tuoksun sen perusteella, mitä itse mielisit hänen käyttävän. Pidä huomio laadussa: Dior, Lancôme, Versace, Armani, Gucci.. Jos puolestaan tahdot hankkia jotain ihonhoidontuotteita, on paras kurkistaa kylppäriin ja katsoa, mitä tuotteita puolisosi jo käyttää. Pyydä apua kosmetiikkaosaston myyjältä, he osaavat auttaa sinua parhaiten näiden lahjojen hankinnassa. Jos et osaa ostaa sopivaa tuotetta, anna lahjakortti esim. Sokos Emotioniin, Kicksiin, Stockmannille tai johonkin muuhun kosmetiikkaa myyvään tavarataloon tai liikkeeseen.

7. Lahjakortit. Joskus lahjakortti on paras valinta. Anna lahjakortit kultasi lempi kauppaan, tavarataloon tai nettikauppaan. Jos olet epävarma, kysy.

8. Muoti. Jos kultasi jumaloi jotakin tiettyä designeria, hanki lahjakortti tämän liikkeeseen tai kartoita minkä tuotteen hän tahtoisi saada. Varaudu kuitenkin tässä tapauksessa siihen, että designereiden hinnat ovat aivan eri sfääreissä kuin H&M:n valikoima. Mutta lupaan sinulle, kun se on kullallesi iso juttu, se on sen arvoista.

ÄLÄ OSTA NÄITÄ VAIMOLLESI TÄNÄ JOULUNA:
• Älä osta vaimolle mitään sellaista, mistä olet itse haaveillut, kuten vuoden urheilukanavat tai valtava TV, jota vaimosi ei edes ehdi katsoa.
• Henkilövaaka tai treeni DVD:t vinkkinä painonpudotukseen.
• Keittiövälineitä, jos hän inhoaa ruoanlaittoa
• Siivoustarvikkeita, ellei hän ole siivousfriikki kuten minä. Jos hän on, panosta huippulaatuun!

THE BEST CHRISTMAS GIFTS FOR HUBBIES AND BOYFRIENDS IN 2021:
– – –
1. The Play Station 5 or some new games. That’s bad I have no idea where to get it these days, all stores I know are not even taking more people to wait list. If they do in your country, this is probably the best gift you can ever give for the gamer. If they are already having it or some other console, get some new games instead.

2. New watch. Think about their style and also the need. For athletic person I can recommend to keep focus on new Suunto watches. For modern young man Hilfiger watches are always a good idea. For older, stunning men I can recommend them designer watches and also Rolex.

3. Fragrances. If you have no idea what to pick, when you choose something from HUGO BOSS, you rarely can step wrong. Instead brands like Versace and Jean Paul Gaultier have stronger, and pretty characterful fragrances, so I would not recommend choosing them when buying the first fragrance to him.

4. Something supporting their lifestyle. As I see the thing, the partner should be the biggest cheerleader of yours in a relationship. It means a lot when you show your support to their targets and lifestyle, to what ever they are reaching for. If they loves to go to gym, but have no membership yet, get them one or 10 x training card or so to get started. Also a personal trainer could be a good idea if they are a starter. If they are studying something instead, keep focus on what would make their studying to be more comfortable: a new backpack? Some kind of electronic like new cellphone or headphones to make online classes being more comfy due the pandemic? Probably a new laptop or laptop case?

5. Smart carry-on suitcase or weekend bag. This is what all travelers would love. Invest in high-quality and looks matching with your bubba’s style.

6. For food lovers: the craziest cooking appliance you can find matching their style. The pizza grill, crepe maker, toaster, popcorn maker, waffle iron, even wood-fired oven if you have some space enough lol. They will go nuts!

7. A weekend trip just for you two. Bring them somewhere to enjoy of some free time just together. Maybe a spa weekend? A weekend in a fancy hotel and ordering anything you love from room service? Do something you two love to do together.

8. Tickets to concert or something else they love.
What’s their favourite band or artist? Have a look for concerts coming up next year. It’s always wonderful to have something to wait together.
______________________
PARHAAT JOULULAHJAT MIEHELLE JA POIKAYSTÄVÄLLE VUONNA 2021:
– – –
1. The Play Station 5 tai uusia pelejä. Samaan hengenvetoon kysymys, mistä näitä onnistuu samaan? Jos joku tietää, jätäthän kommenttikentään infoa. Itse en ole löytänyt yhtä ainoaa myymälää, joka ottaisi edes jonotuslistalle lisää asiakkaita. Tämä on kuitenkin pelaajan unelma, joten jos saat kultasi edes listalle, olet superkumppani. Jos kyseinen tai jokin muu konsoli jo löytyy, hanki pari uutta kivaa peliä.

2. Uusi kello. Ota huomioon kultasi tyyli sekä tarve kellolle. Urheilijalle suosittelen lämpimästä uusia Suunto -kelloja. Nuorelle, modernin tyylin omaavalle suosittelen merkiksi Hilfigeriä. Vanhemmille tyylitietoisille herrasmiehille parhaat tärpit löytyvät designereilta ja Rolexilta.

3. Tuoksut. Jos tämä maailma on sinulle tuntematon, olet turvallisilla vesillä ostaessasi HUGO BOSSia. Sen sijaan mm. merkit Versace ja Jean Paul Gaultier tapaavat valmistaa hyvin persoonallisia ja erikoisia tuoksuja, jotka eivät ole kaikkien mieleen. Tuoksua ei siis kannata valita pullon ulkonäön perusteella.

4. Jotakin, mikä tukee hänen elämäntyyliään ja tavoitteitaan. Näen asian niin, että kumppanin tulisi olla elämäsi vahvin kannustaja ja tukija. Hanki siis lahja, jolla osoitat tukevasi hänen tavoitteitaan ja kannustavasi häntä saavuttamaan päämääriään. Onko hän puhunut tavoitteestaan aloittaa kuntosalilla treenaaminen, mutta ei ole saanut aikaiseksi hankkia jäsenyyttä? Hanki hänelle 10 kerran salikortti, tai parin kuukauden jäsenyys, jotta hän pääsee testaamaan. Myös Personal Trainer -palvelu on hyvä joululahjaidea aloittelijalle. Jos kultasi sen sijaan opiskelee, pohdi, voisiko uusi, tyylikäs reppu tai laukku sopia lahjaksi. Tai kenties uudet kuulokkeet helpottamaan etäopiskelua? Uusi läppäri tai läppärilaukku?

5. Fiksu lentolaukku tai viikonloppukassi. Paljon matkustavan unelma. This is what all travelers would love. Investoin laatuun ja tyyliin, joka kuvastaa rakkaasi mieltymyksiä.

6. Paras lahja kulinaristille: sekopäisin keittiövempele, jonka keksit innostamaan häntä entisestään keittiössä: puhalluslamppu, pizza-grilli, vohvelirauta, popcorn-kone, yleiskone, hitsi vie, vaikka leivinuuni jos tilaa ja rakennetta talossa on riittävästi.

7. Viikonloppureissu vain teille kahdelle. Varaa matka vain teille kahdelle. Ehkä kylpyläviikonloppu? Parin päivän hemmottelu lempihotellissanne täysi huonepalvelun armoilla? Suunnittele jotain sellaista, josta molemmat nautitte.

8. Liput konserttiin tai muuhun tapahtumaan, josta hän unelmoi.
Mikä on hänen lempi bändi tai artisti? Tsekkaa ensi vuoden konserttikiertueet ja tapahtumat. On aina ihanaa, kun on jotain, mitä odottaa yhdessä.

THE BEST GIFTS FOR FRIENDS IN HOLIDAYS 2021:
Keep focus on what they really need in their personal life situation. If there are no some special needs, then feel free to pick something fun to make them smile and remember forever, or some pampering. It can be what ever from a spa day to most immemorial dining at your favourite restaurant. You can also choose something to bring comfort, something that reminds them of you forever like a matching jewelry or pajama. Anything. Use your imagination.
– – –
Gift ideas for besties:
• A special mug
• A framed photograph of you two
• The besties4ever bracelets
• Their favorite movie
• Pair of self-made socks or mittens (they don’t even mind if they are awful as they are something you have made by yourself)
• High-quality towel set
• Scented candle and bathing products
• Something to relax
• Gift card to their favorite restaurant, store or cafe
• Tickets to somewhere they have always wanted to go
• Do they collect something? If so, get a special piece of something like that.
_______________________
PARHAAT JOULULAHJAIDEAT YSTÄVÄLLE VUONNA 2021:
Mitä antaa ystävälle joululahjaksi? Elämäntilanteemme muuttuvat ja tärkeä osa hyvää ystävyyttä onkin ymmärtää oman ystävän elämäntilannetta ja vallitsevia olosuhteita juuri tällä hetkellä. Mitä hän todellisuudessa tarvitsisi? Jos kaikki on ystäväsi elämässä mallillaan tai siten ettet voi lahjallasi vaikuttaa vallitsevaan tilanteeseen, suuntaa ideamyllysi hauskoihin asioihin, jotka saavat ystäväsi nauramaan, hyvälle tuulelle ja josta hän muistaa sinut sekä tämän joulun ikuisesti. Myös hemmottelulahjat toimivat aina: herkkuja, kynttilöitä, kosmetiikkaa, spa-hetki, hierontalahjakortti, illallinen lempiravintolassa. Nyt mielikuvitusta peliin.
– – –
Joululahjaideat parhaalle ystävälle:
• Tosi erityinen muki
• Kehystetty yhteiskuva teistä kahdesta
• The besties4ever -rannekoru
• Hänen lempielokuvansa
• Itsetehdyt sukat tai lapaset (kun ne ovat sinulta, hän ei edes välitä, vaikka ne olisivat aivan hirveät)
• Laadukas pyyhesetti
• Tuoksukynttilöitä ja kylpytuotteita
• Lahja, joka auttaa rentoutumaan
• Lahjakortti ystäväsi lempi liikkeeseen, kahvilaan tai ravintolaan
• Liput jonnekin, minne hän on aina halunnut päästä
• Kerääkö hän jotakin? Jos, niin hanki hänelle erityinen osa lisäksi hänen kokoelmaansa

THE BESTEST CHRISTMAS GIFTS FOR MY KIND OF GIRL:
When thinking about my situation, the best and most needed gift would be a gift card to food market. But for keeping this post as useful as possible for my readers, let’s talk about them dream gifts of my kind of a girl.
– – –
1. Barbies: Star Wars Darth Vader Barbie doll >>. This darling would finish my collection. And also the new signature piece of this Fantasy Barbie >>

2. Perfumes I am dreaming of:
Lancôme La Nuit Trésor
Gucci Guilty
Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum

3. Them cute pjs. I just can’t have pajamas enough, I LOVE them!

4. Sexy lingeries. Ah, I am obsessed with them. I love Victoria’s Secret, LaPerla, DKNY, Emporio Armani and Versace.

5. Them cute things: I love everything cute from stickers to toys and sweet accessories. When you know me, you know what I mean.

6. Beautiful diaries and note books, thicker the better. I can’t have them enough as I keep writing by hands kinda all the time.

7. Super cute bags, pins and hairties. Something do with Barbie or 90’s My Little Pony or Care Bears.

8. High-quality cosmetic: for skin care and makeup Lancôme and Dior, for shower&bath Biotherm and Davines.

9. English Fairytales. For Picasso, as I love to read for him every night. I am dreaming of Grimm’s Fairytales collection.

10. The collection of the original Moomin books. Hard covers, not soft as they won’t last for a long time.

11. Moments spent together. Right now I can’t even think about anything better, but my twin traveling to me in Feb! I love to have my beloved ones around: having a movie night and pajama party.

12. The events and travels I am dreaming about (Baba included, no doubt!). There are few special things I am dreaming about:
• Sherlock Holmes museum in London. I have always been too busy to go there and I do not want just stop by and leave but spend some time at there.
• In theatre experiencing the Charlie and the Chocolate Factory, probably possible only in London as well.
• Trip to Paris and experiencing the Louvre.
• The spa vacation at some of my fav spa hotels.
• Opera or ballet: Ghost of Opera and Nutcracker ballet are on my list.
• Going to Lapland and stay in a glass igloo night over.

13. The best gifts for activity I love:
• The coloring books
• Very big (500-1000 pieces) cute puzzles. I only love making happy puzzles like Disney or other very characterful ones.
• Finnkino movie tickets. I don’t go movie often, but when there is something special running, I love to go.
• Membership for Disney+
• Some cute fabrics to sew cute jammies for my baba
• As I love home spa nights some candles and bath products are always a good choice
• I love painting, but not paints or canvas I am having, so it would be great gift for someone like I am
• There is a most wonderful dishes I have dreamt about since I was a teen. It’s a special dishes fitting for Holidays from Villeroy&Boch, the set is called Toy’s Delight collection.
________________________
PARHAAT JOULULAHJAT MINUNLAISELLENI TYYPILLE:
Tässä elämäntilanteessa minulle parhaat lahjat ovat lahjakortit ruokakauppaan. Mutta pitääkseni postauksen mahdollisimman hyödyllisenä teitä lukijoitani ajatellen, jutellaan sen sijaan lahjoista, jotka yleisellä tasolla sopivat kuin nenä päähän minunlaisilleni ihmisille.
– – –
1. Barbiet: Star Wars Darth Vader Barbie >>. Tämä kruunaisi oman kokoelmani. Lisäksi haaveilen tästä uudesta signature-kallapeesta Fantasy Barbie >>

2. Parfyymit, joista haaveilen:
Lancôme La Nuit Trésor
Gucci Guilty
Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum

3. Ah, ne ihanat pyjamat. Ihania, lämpimiä, söpöjä pyjamia ei vain voi olla liikaa. RAKASTAN PYJAMIA!

4. Seksikkäät alusvaatteet. Ah, rakastan kauniita alusvaattetia. Victoria’s Secret, LaPerla, DKNY, Emporio Armani ja Versace ovat suosikkimerkkejäni.

5. Söpöt jutut: Rakastan kaikkea söpöä ja suloista tarroista avaimenperiin ja asusteisiin. Kun tunnet minut, tiedät mistä puhun.

6. Kauniit päiväkirjat ja muistikirjat, mitä paksumpia sen parempia. En voi omistaa näitä liikaa, sillä kirjoitan käsin käytännössä koko ajan.

7. Supersöpöt reput, laukut, pinnit ja ponnarit. Aina parempi, jos näillä on jotain tekemistä Barbien tai 90-luvun My Little Ponien tai Halinallejen kanssa.

8. Laatukosmetiikkaa: ihonhoito ja kosmetiikka: Lancôme ja Dior, suihku- ja kylpytuotteet: Biotherm ja Davines.

9. Englanninkieliset satukirjat. Nimittäin Picassolle, sillä luen hänelle joka ilta. Haaveilen Grimmin satukokoelmasta kovakantisena englanniksi.

10. Alkuperäiset Muumi-kirjat kovakantisena. Kovakantisina, sillä pokkarit eivät kestä jatkuvaa lukemista.

11. Yhdessä vietetyt hetket. Just nyt en voi keksiä mitään parempaa kuin sen, että Antoinette on tulossa helmikuussa meille. On ihanaa, kun omat rakkaat ovat kylässä. Yhdessä vietetyt hetket ovat parasta kaikesta.

12. Tilaisuudet ja matkat, joista unelmoin (Baba sisältyy, ei kahta sanaa!). On muutama spessujuttu, joista haaveilen isosti:
• Sherlock Holmes-museo Lontoossa. Olen aina halunnut käydä siellä, mutta en ole koskaan vielä ehtinyt. En nimittäin halua vain piipahtaa, vaan viettää aikaa tutkiskellen.
• Teatterielämys näytelmästä Charlie and the Chocolate Factory. Tämä on mahdollisesti mahdollista myöskin vain Lontoossa.
• Matka Pariisiin ja Louvreen.
• Ah, spa-loma lempi kylpylähotellissani.
• Ooppera tai baletti: Oopperan Kummitus ja Pähkinänsärkijä ovat listallani.
• Matka Lappiin ja yöpyminen lasi-iglussa.

13. Parhaat aktiviteettilahjat, joita rakastan :
• Ihanat värityskirjat
• Suuret (500-1000 palan) suloiset palapelit. Kokoan vain ihania palapelejä, joista tulee hyvä mieli. Hyviä löytyy mm. Disneyltä.
• Finnkinon leffaliput. En käy usein leffassa, mutta kun siellä pyörii jokin upeus, rakastan leffailua.
• Jäsenyys Disney+ -palveluun.
• Söpöjä kankaita, joista voin ommella baballe pyjamia.
• Koska rakastan koti-spa-iltoja, kynttilät ja kylpytuotteet ovat minulle aina loistovalinta lahjaksi.
• Rakastan maalamista, joten laadukkaat akryylit ja siveltimet ovat laiselleni oivallinen valinta.
• Mitä tulee astioihin, ah, on eräs sarja, josta olen haaveillut teinistä asti, mutta josta en omista yhtä ainoaa osaa: Villeroy&Boch, Toy’s Delight collection.

Did I miss something very important and special? Let everyone know your own tips on comments 😍
______________________
Jäikö jotain tärkeää vinkkaamatta? Lisäile kommentteihin omia ideoitasi 😍