Can you remember who was your first crush? How about, are you a person who crushes on easily? I am not, it asks much to make me crush on and it’s because I am not into looks but character and I so much keep focus on how does the person treat other people around. It melts my heart when I notice you stop the car for giving a way for pedestrians. I know the feeling standing in rain and waiting someone stop, but no one ever stop. So yes, this is something that tells a lot about person who does that.

Other things that melts my heart are:

♥ Real animal lover! I can smell the fake as well as my puppy, just saying lol!
♥ Taking care of environment: no littering, favoring ecological choices etc.
♥ Real discussions, ah! Nowadays people only stare at their smartphones!
♥ Warm, strong handshake! It tells more about character!
♥ Brainy persons, definitely! I could just listen and make discussions with smart, brainy people rest of my life. And oh no, you can’t fake this – I always if I don’t understand and real smart one can explain everything he really knows himself! Ah, and I also always find out the real answer if something feels unreal to me – I have brains too.
♥ Charity work and donating.
♥ Rescue work and adoption.
♥ Adults who still has their inner kid, it’s lovely! You know I still watch Disney movies at times.
♥ Sober people. I also dislike smoking.
♥ Good loser, gosh it sexy when you do your best, lose but feel good no matter loss.
♥ People who feel good in their own body, and hey, I am not into fitness shape when we talk about what I like. To me huggable teddy-shape is more sexy than hard, lean muscles. I like soft.
♥ Honesty and loyalty. I am not living for judging others, I am the one who always listen to because only by listening I can create a base for understanding. And understanding is base for solving problems. I want to help people with doing better, this ask honesty and loyalty. Neither or these is always easy, this is why I appreciate a lot people who have honesty and loyalty as part of their lifestyle and values.

Instead I can’t stand:

♥ Selfish people.
♥ People who live for hating and sharing negativity.
♥ People who torture and mistreat animals, kids and other people.
♥ Impolite people.
♥ People who brag with money and with what they have.
♥ People who judge other people based on their looks, skin color, nationality..
♥ People who categorize other people with how much money they have.
♥ People who acts like they are better than everyone else.
♥ Liars. Dishonesty is so rude.

________________________________

Muistatko ekan ihastuksesi? Entäpä, oletko helposti ihastuva tyyppi? Minä en ole, en alkuunkaan – ihastuminen vaatii kohdallani paljon, sillä kiinnitän huomiota kaikkeen muuhun kuin ulkonäköön. Puhun paljon siitä, että kohtaan uudet ihmiset aina “silmät kiinni”, nyt avaan sitä vähän enemmän. Kiinnitän toisessa ihmisessä aina ensimmäisenä huomiota siihen, miten hän kohtelee toisia ihmisiä, eläimiä ja ympäristöä. Nämä ovat asioita, jotka kertovat paljon luonteesta, ja luonne on se, mikä saa minut ihastumaan. Sydämeni saa sulamaan esimerkiksi se, että pysähtyy antamaan autolla ajaessaan jalankulkijoille tietä. Tiedän miltä tuntuu seistä sateessa ja odottaa, että joku pysähtyy, eikä kukaan pysähdy. Pysähtyminen kertoo mm. toisen huomioon ottamisesta, kärsivällisyydestä sekä kiireettömyydestä. Toki arvostan suuresti  myös sitä, että ymmärtää katsoa taustapeilistä, onko syytä pysähtyä; jos takana ei tule autoja, ei ole. Pidetään siis järki päässä!

Muista asioita, jotka saavat sydämeni sulamaan:

♥ Todelliset eläinrakkaat! Tätä ei voi huijata.
♥ Ympäristön huomioiminen: ei roskaamista, egologisten valintojen suosiminen yms.
♥ Oikeat keskustelut, ah! Nykyään kaikki ovat nenä kiinni älypuhelimissa, eikä oikeita kontakteja enää harrasteta.
♥ Lämmin, voimakas kädenpuristus. Tämä kertoo paljon luonteesta!
♥ Älykkyys, ehdottomasti! Voisin kuunnella ja keskustella elääkseni fiksujen tyyppien kanssa. Ja tämäkin on asia, jota ei voi feikata. Kysyn aina, jos jokin asia tuntuu kummalliselta ollakseen totta, tai mikäli en ymmärrä. Asiasta oikeasti perillä oleva henkilö pystyy aina perustelemaan asiansa, varastettuja mielipiteitä tai keksittyjä faktoja sen sijaan ei. Lisäksi tarkistan aina faktat, mikäli selitys tuntuu oudolta. Minullakin on aivot, enkä voi sietää teeskentelyä.
♥ Hyväntekeväisyys.
♥ Rescue-työ ja adoptio.
♥ Aikuiset, jotka antavat sisäisen lapsena elää. Tämä on ihanaa! (Ja itsehän katson yhä Disney-leffoja, haha!)
♥ Raittius ja tupakoimattomuus.
♥ Hyvä häviäjä. Ah, se on seksikästä, kun osaa hävitä! Murjottaminen ja leikistä suuttuminen on raskasta.
♥ Tyypit, jotka viihtyvät omassa kehossaan. (En muuten ole fitness-tyyppien perään, pidän enemmän nallekarhuista!)
♥ Rehellisyys ja luottamus. En elä tuomitakseni toisia, olen se tyyppi, joka kuuntelee sillä vain kuuntelemalla voin luoda pohjan ymmärrykselle. Ilman ymmärrystä en voi auttaa ongelman ratkomisessa. Haluan auttaa ihmisiä tekemään, ja voimaan paremmin. Tämä vaatii sekä rehellisyyttä että luottamusta, molemmin puolin. Kumpikaan näistä ei ole aina helppoa. Tämän vuoksi arvostankin ihmisiä, joiden arvoihin kuuluvat nämä kaksi asiaa.

Näitä en sijaan voi sietää:

♥ Itsekkäitä ihmisiä.
♥ Ihmisiä, jotka elävät inhotakseen, vihatakseen ja levittääkseen negatiivista energiaa.
♥ Ihmisiä, jotka kiduttavat ja kaltoinkohtelevat eläimiä, lapsia ja toisia ihmisiä.
♥ Epäkohteliaita ihmisiä.
♥ Ihmisiä, jotka kehuskelevat omaisuudellaan ja rahalla.
♥ Ihmisiä, jotka tuomitsevat toiset ulkonäön, ihonvärin, kansallisuuden ym. perusteella.
♥ Ihmisiä, jotka kategorioivat toiset ihmiset varallisuuden perusteella.
♥ Ihmisiä, jotka ajattelevat olevansa parempia kuin toiset.
♥ Valehtelijoita. Epärehellisyys on niin rumaa.

So, I don’t crush on very easily which means falling in love with someone is very special thing to me. This also means when I fall in love, I give my all for my partner and relationship. I feel it’s very important to understand if it’s about love or just deep crush on. Very often feelings mix our head and everything feels so much bigger than it’s actually is. I have learned this very well I think, I don’t miss drama in my life at all.

I was been totally crushed on some guys at school but never in love before I met my first, real love. And to be honest, only love. I have never met anyone that strong and same time so sensitive person who same time made me crazy, restless and still most happy. So, do I still love my first love? Yes, I do. And I always will. I don’t know if it’s true but I have heard a swan will never find a new partner after losing the one. If this is true I feel I am very same – my heart belongs to the one and only, forever.

Lots of LOVE to your new week! xx Lola

________________________________

En siis ihastu herkästi, mikä myös tarkoittaa, että rakkaus on erityinen asia minulle. Tämä tarkoittaa sitä, että kun rakastun, annan kumppanille kaikkeni. Mielestäni on tärkeää erottaa ihastuminen ja rakastuminen toisistaan, monesti tunteet pistää pään niin sekaisin, ettei tiedä, kummasta on kyse. Kouluaikoina olin ihastunut useampaankin tyyppiin, mutta ensirakkaus oli kaukana ihastumisen tunteista. Siinä mentiin, ja kovaa. Pää oli pyörällä sekä vauhdista että hurmasta, tunteiden myllerryksestä, mutta ennen kaikkea niiden voimasta. En ole koskaan tavannut tyyppiä, joka on yhtä aikaa niin vahva ja herkkä. Samaan aikaan hän pisti mieleni sekaisin, teki minut levottamaksi, mutta myös maailman onnellisimmaksi. Rakastan häntä yhä, enkä koskaan lakkaa rakastamasta. Olen joskus kuullut, että joutsen ei etsi uutta kumppania menettäessään ensirakkautensa. Jos tämä pitää paikkansa, voin sanoa tämän kuvaavan hyvin minua – sydämeni kuuluu vain yhdelle ja ainoalle, ikuisesti.

Rakkauden voimalla uuteen viikkoon! PUS ♥ Lola