When I opened my Instagram @barbiewithbrains and started to reach an active followers on that social media page, I started to get lots of questions from them. You may remember I made a FAQ post >> about those questions, but after that my followers started to ask even more. More motivation pics I have shared more questions about ebooks, events and coaching I have got.

All of them who has read my blog a bit longer know I am working as a nutrition coach and personal trainer in Finland and in Estonia, but I am also working online by Skype and email worldwide. So if you need some help with weight loss, muscle gain, with workout plans or with right kind of eating for reaching your own goals don’t hesitate to contact me. I am also here for all who wants to find some help for eating disorders, or finally for full, healthy recovery. 

How to contact me to ask more or start a coaching with me?

Contacting is easiest to do by email lola@lolapahkinamaki.com
Of course you can always contact me on Instagram @barbiewithbrains but because lots of messages I get there it’s pretty much slowly in this way.

__________________________________

Kun avasin Instagram tilin @barbiewithbrains ja aloin saavuttaa aktiivisia seuraajia, aloin saada myös hurjasti kysymyksiä seuraajiltani. Kuten ehkä muistatte, tein vastikään FAQ -postauksen, jossa vastasin kaikkiin useiten kysyttyihin kysymyksiin, mutta kyseisen postauksen myötä alkoi kysymyksiä tulvia entistäkin enemmän. FAQ -postauksen jälkeen kysymykset ovat painottuneet pääosin tiedusteluihin e-kirjoista sekä valmennuksista.

Blogiani pidempään lukeneet tietävät, että työskentelen ravintovalmentajana sekä PT:nä Suomessa ja Tallinnassa. Tämän lisäksi toimin myös online coachina maailman jokaiseen kolkkaan, jonne kielitaito antaa myöden. Online-valmennus on oivallinen tapa myös kiireiselle, sekä kauempana asuvalle ihan täällä kotimaassakin. Mikäli sinulla on jotain mielen päällä treeniin, ruokavalioon tai tavoitteisiisi liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä. Olen erikoistunut kehonmuokkaukseen, painonpudotukseen sekä syömishäiriöisten omatoimiseen toipumiseen.

Miten tavoitat minut kysyäksesi lisää, tai aloittaaksesi valmennuksen kanssani?

Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla lola@lolapahkinamaki.com
Voit aina laittaa viestiä myös Instagramissa @barbiewithbrains, mutta runsaan viestimäärän vuoksi se on huomattavasti hitaampaa sitä kautta.

How do I work?

All starts by interview we do by Skype or by email, I ask you to tell me some answers for the questions I need for planning the best diet/workout plan just for you. This is always personal, I always create an own special plan for my each client by counting and using the informations they have given me. I make sure the plan will be nice but super effective and there will never be anything that is dangerous for your health or body. I keep focus on long lasting results and health. For example with weight loss I don’t want you to gain the weight back after hitting your goals, I want you to stay balanced with great weight control I teach you during the journey.

What’s the pricing of my coaching?

Prices starts from 45$

Ask the price for your own plan by letting me know more about your goals and current situation by email lola@lolapahkinamaki.com
Contacting will never oblige you to buy anything

__________________________________

Miten työskentelen?

Kaikki alkaa haastattelulla, joka tehdään joko kasvotusten, Skypessä tai sähköpostitse kyselylomakkeen avulla. Pyydän sinua vastaamaan laajalti kysymyksiin, jotta voin tehdä juuri sinulle parhaiten soveltuvan ohjelman vastaamaan tavoitteitasi. Tämä on aina henkilökohtaista: jokainen asiakas on minulle yksilö, sillä olemme kaikki erilaisia oman lihaksistomme, verenkiertomme sekä elämäntapojemme myötä. Kartoitan tarkasti ja syvästi siksi, että saavuttaisit parhaat mahdolliset tulokset mahdollisimman nopeassa ajassa, kuitenkaan koskaan rasittamatta terveyttäsi tai kehoasi. Pidän fokuksen tiiviisti pitkäkestoisissa tuloksissa sekä terveydessä. Esimerkiksi painonpudotuksen jälkeen en tahdo painosi nousevan taas takaisin, vaan tavoite on pitää se tavoitteessa hyvällä painonhallinnalla, johon annan prosessin aikana sinulle hyvät avaimet. Valmennukseni avulla opit siis myös elämään itsenäisesti, terveellisesti tavoitteitasi tukien valmennuksen päätyttyä.

Paljonko valmennus maksaa?

Hinnat ovat alkaen 45,00€ sis.alv24%

Kysy hinta omalle valmennuksellesi kertomalla minulle taustatietoa tavoitteistasi, sekä tämänhetkisestä tilanteestasi lola@lolapahkinamaki.com
Yhteydenotto ei velvoita sinua tilaamaan