Haaveilin näistä niin pitkään, että melkein itketti! Värivalinta oli varma, joko sininen tai turkoosi, molemmat sopisi vaaleapäiselle minulle enemmän kuin nenä päähän – tiesin sen, minä vaan tiesin, edes kokeilematta!

For so long I dreamed of these beautiful luxurious Aviator sun glasses from Ray Ban. I decided the color will be the blue or turquoise because I knew – I just knew, they would look awesome on me. 
Valintatilanne on aina vaikea, tai vaikea ainakin minulle. Jos vaihtoehtoja on paljon ja kaikista ihanuuksista täytyy valita vain yksi, niin ongelmia tulee. Valitsen mieluummin kaksi tai useamman, jotta voin vaihdella, tilanteesta ja asiasta mahdollisesti jopa yhdistellä. Mutta Reiskat eivät ole mikään ihan pieni investointi ja koska olen selvinnyt koko ikäni ilman aurinkolaseja, jäisi toiset todennäköisesti kaappiin lojumaan. Kaikesta kun tuntuu aina löytyvän kuitenkin se oma suosikkinsa.

Making the decision is always very hard to me and usually – depends on the product – I choose few different colors and shapes because I like to change things very often. But Ray Ban sun glasses are not the thing I could get more than only one. This kind pf luxurious accessories are like an investment to my wallet so I needed to make a decision about one pair. 

Okay, let me tell you it was very easy haha. It was easy because there were only blue ones available in my size! Thank God it helped me a lot lol!Valintaa helpotti se, että vain sinisillä linsseillä olevia laseja oli minun koossani saatavilla. Siniset Ray Banit siis matkasivat luokseni lentopostilla ja ensi kertaa vetäessäni ne nenälle tunsin suurta riemua: yksi suurimmista haaveistani oli juuri toteutunut – ikiomat Ray Ban Aviatorit! 

Miksi valita Ray Ban Aviator -lasit / Why to choose Ray Ban Aviator Sun Glasses:

  • Ray Banin Aviator -lasit ovat niin kevyet, ettet edes huomaa niitä nenälläsi /Ray Ban Aviator sun glasses are super lightweight so you don’t even feel them on your face. It’s so comfortable!
  • Ray Banin linssit torjuvat tehokkaasti häikäsevää auringonvaloa ja suojaavat silmiäsi /They makes the perfect sun protect for your eyes!
  • Kyseiset lasit eivät jätä painaumia kasvoille, mikä on suurta plussaa naisille /Aviator sun glasses won’t leave any marks on your faces which is very important especially for women
  • Hikoillessa niihin ei tartu meikkiä sankojen ohuen rakenteen ansiosta /You don’t need to be worry about sweating in the summer, those glasses handles are very thin and lightweight so these glasses won’t ruin your make up!
  • Lasit ovat tyylikkäät! /They are very stunning!
  • Lasit sopivat kaikille kasvonpiirteille, sinun täytyy vain valita väri /They fits for all face types and shapes. All you need to do is choose the color you like most! 
  • Aviator -lasit ovat hennot, mutta kestävät. Säilytä niitä mukana tulevassa kotelossa! /Ray Ban Aviator sun glasses are fragile but high-quality. They will lasts like forever when you take good care of them and keep them in their own bag you get when you buy the glasses! 
 
 
I really wish this summer will be hot and I have many chance to wear my new beautiful Aviator sun glasses! No matter if the summer will be bad – I am going to fly to Creek in August and it will be sunny there anyway!
 
Which color you would take? xx, Lola
 
Toivonkin, että aurinko alkaisi viimein paistaa oikein kunnolla, jotta kakkulat pääsevät oikeuksiinsa! Nämä lasit tulevat kulkemaan mukanani pitkään ja olen innoissani siitä, että ne sopivat täydellisesti myös rannalle ja rantapukeutumiseen. Pian on anyway edessä se odottamani Kreikan matka, joten saan säihkyä laseineni kilpaa sinisenä meriveden kanssa! JES!
 
Minkä väriset Aviator-lasit sinä valitsisit?
 
Säihkettä sun viikonloppuun!
 
PUS!
 
<3 LOLA