Jukka Setälän suunnittelema FATBOY -säkkituoli on mun uuden kodin SE JUTTU. Luovuin sohvasta kokonaan ja hommasin tilalle yhden hengen divaanin (koirille) sekä pari Paksua Poikaa. Olen rento tyyppi ja tykkää köllötellä ja vaihdan asentoa usein. Sohvalla ja sängyllä kyhjöttäessä saan usein vain kipeän niskan, joten tämä on loistava valinta minulle! Pienessä asunnossa nämä sohvankorvikkeet toimivat loistavasti, sillä ne saa nostettua tarpeen tullen sivuun. Fatboy on tyylikäs valinta moderniin kotiin. Sisustusta voi halutessaan täydentää myös saman merkkisillä muilla tuotteilla, kuten raheilla ja lampuilla. Myös koirille on saatavissa oma Fatboy-peti. 

Do you know FATBOY? It’s the best bean bag in the world if you ask from me! The designer is Finnish Jukka Setälä and you can find this thing in many different shades and colors! The FATBOY is the new THING in my new home you know! I am so in love with this huge guy! When I watch TV on sofa or by laying in bed I always feel pain on my shoulders next day. After I changed my sofa to this one the pains have been history. This is so wonderful product that makes me feel so much better and happier! Also it makes me squat every day and I can tell you will really feel it works after one week lol! So I really DO recommend this!Yksi parhaita asioita Fatboyssa on se miten mukavasti se muuntautuu ja hakee asennon oman kehon alla sen päällä köllötellessä. Niska ei mene jumiin ja tämä tyyppi on sen verran iso että sen päällä pystyy tarvittaessa vaikka nukkumaan. Fatboy korvaa upealla tavalla sohvan ja nojatuolin ja kaiken lisäksi antaa aika napakan pakaratreenin kun sen päältä ponnistaa useasti illan aikana ylös. Oma peppu oli sen verran hellänä kahden päivän kyykkäilyn jälkeen että uskallan suositella tätä treenaajalle 😉

You can buy this bean bag all around the world from Fatboy online store. They have lots of different products to make your home look more nice and make you feel so comfortable at home! YOU MUST TRY!! <3

Wish you all have a love and relaxed new week! xx, Lola

Fatboyn värikirjo on vertaansa vailla ja parhaan valikoiman löytää Fatboyn omien sivujen lisäksi Vepsäläiseltä. Liikkeessä kannattaa käydä testailemassa tätä heppua, jos se ei ole vielä ennestään tuttu juttu!

Rentoa viikkoa kaikille!

PUS!

<3 LOLA