Voiko sushia ihan oikeasti joutua odottamaaan puolitoista tuntia? Kyllä voi, silloin kun ravintola on niin suosittu ettei yhden rullapahasen pyöräyttämisestä suoriuduta alle 90 minuutin. Alkoi tehdä mieli sushia, olin mutustellut ajatusta jo päivällä ja ajattelin että jos vielä iltasella suu napsuttelee tuon merileväkääryleen perään niin ryhdyn tuumasta toimeen eli marssin tuohon kehuttuun sushiravintola Sushi Timeen Viimsissä ja tilaan lajitelman eri sortteja. Ei sujunutkaan ihan niin helposti kuin ajattelin, nimittäin ravintola oli pullollaan väkeä ja odotusaika oli todellakin puolitoista tuntia.

I had no idea it’s even possible you have to wait your sushi meal about 90 minutes – but yes it is! It’s possible when the restaurant is super popular! I craved sushi all day and decided to get some for bedtime snack. It was not that easy I thought it would be because there were so many clients and I had to wait my meal very very long time. But it was all worth it! The assortment of sushi I finally got delivered in my hotel room was the best sushi I have ever had! Even at very fancy restaurant Sushi Samba in London the fish was not that fine!

90 minuuttia myöhemmin (en vieläkään tiedä miten kestin kestin tuon ajan 😀 ) sain viimein sushin takeaway-annoksena huoneeseeni. Voin sanoa että tuo pitkääkin pidempi odotusaika oli sen väärti – en ole eläissäni syönyt näin hyvää sushia! Nautintoa lisäsi se, että en tuolle sushin metsästysretkelle joutunut itse lähtemään, vaan kaikki hoidettiin puolestani, minun täytyi vain viihdyttää itseäni tuon pitkän odotusajan verran ja ottaa kaikki irti makunautinnosta. Minulle tuotiin sortiment erilaisia kokonaisuuksia. Sitruunanmakuisesta lohihärpäkkeestä (tuossa kuvan vasemmassa alareunassa, en tiedä sen nimeä 😀 ) wasabin kanssa en pitänyt lainkaan, mutta sen sijaan ravunpyrstö oli erityisen herkkullista.

The restaurant I ordered was Sushi Time in Viimsi Estonia. This place is now my my favorite and I will come back there for sure! You guys know I am super demanding with all food I put in my mouth and I can tell this sushi was very fresh, very well made and super delicious. My favorite roll was hot tuna roll and after this taste experience the basic cold rolls won’t be on my favorite list anymore. This was so darn delicious and I will never forget the feeling I had when I ate this heavenly sushi meal. 

Rullista lempparikseni nousi lämmin tonnikalarulla – tämän makukokemuksen jälkeen kylmät sushirullat jäävät suosikeissani listan pohjalle. Kraavilohi on sileämpää ja pehmeämpää kuin missään muualla, se oli hämmentävää. Edes Lontoon huippuravintola Sushi Sambassa en ole syönyt näin hienoa kalaa!

Sushi on aivoille ja keholle ihanteellista ruokaa, sitä kannattaa siis suosia. Kaloreita ei tässä namissa tarvitse pelätä, sillä sushi on kevyttä ja proteiinipitoista syötävää, joka pitää pitkään kylläisenä ilman turvottavaa oloa. 

Did you know the sushi is very healthy, low calorie and high-in-protein? So you really should eat sushi more. In Finland we don’t have so many sushi place and almost everywhere they put some avocado in all rolls and for some reasons they just can’t make any rolls without it. I hate avocado and that’s why I never eat sushi in Finland. I have got disappointed so many times that I have decided to not eat sushi in there. So you can imagine how happy I am that I have found this Sushi Time Restaurant in Viimsi Estonia. I visit in Tallinn every second month so this is super nice!

Just try it! You will love it! 

xx, Lola

Nyt vedellään viimeisiä hetkiä täällä Tallinnassa, joten tämä tällä erää sushista! 

Ihanaa lauantaita teille!

PUS!

<3 LOLA