Kun ulkona puhaltaa tuuli ja nenänpää jähmettyy kaulaliinan ja pipon väliin jäävässä pikkuruisessa aukossa, on ihan parasta tulla sisään lämpimään ja heittäytyä hemmotteluun. Etenkin nyt, kun ilma on taas viimein viilentynyt ja Turkuunkin satanut lunta ja vieläpä enemmän kuin vain muutaman hiutaleen verran!

Rakastan sitä tunnetta kun ulkoilun jälkeen riisun talvivaatteet päältä ja vedän jalkaani olovillasukat. Ihan parasta sen jälkeen on kietoutua lämpimään aamutakkiin tai huopaan, laittaa joululaulut soimaan ja keittää glögiä tai kaakaota. 


Talven MUST-hemmottelut ulkoilun jälkeen: 


1. lämpimät piparit
2. kuuma kaakao tai glögi
3. lämmin peitto ja villasukat 
4. joululaulut
5. Netflix ja joululeffat 


When it’s cold and windy in Finland it’s so lovely to get back to inside and fall into sofa or bed to enjoy all lovely winter goodies. I am not sure if there is many better things in the winter after outdoors than 

1. warm gingerbreads
2. hot chocolate
3. warm blanket and wool socks
4. real Christmas mood
5. Netflix and Christmas movies


So why not to take the pleasure out of the cold season and make it as comfortable as you can. Bake some cookies and decorate them as you like. If you feel a bit childish then dip them in hot chocolate. Oh! I so LOVE IT! <3 Yummy! Take some nice book with you and just relax by reading and enjoying of the goodies.


Ota siis kaikki ilo ja nautinto irti tästä Suomen kylmästä ajanjaksosta ja täytä se ihanilla asioilla. Leivo pipareita ja koristele ne maailman näteimmiksi. Jos heittäydyt lapsenmieliseksi niin kasta piparit kaakaoon, ai naminami se on hyvää!! <3 


Ota hyvä kirja kainaloon ja valtaa sohva, sohvapöytä täyttyy ihanasti näistä edellämainituista.


Kokeile kaakaossa myös vaahtokarkkeja, anna niiden sulaa kaikessa rauhassa kuumaan juomaan ja nauti herkutellen. 


Also try some marshmallows in hot chocolate! <3Jos et halua hemmotella itseäsi sokerisilla herkuilla on pähkinät aina hyvä valinta! Lisäksi saat maustettua piparkakkumausteella helposti myös kevyempiä herkkuja. Oma juttuni on kuitenkin tämä: joulun alla ei lasketa kaloreita vaan mussutetaan suu aurinkona menemään kaikkea mikä tuntuu hyvältä. Tammikuussa palataan sitten rutineeihin, joulunaika on kuitenkin juhlanaikaa. <3

If you don’t like to pamper yourself with sugar you can always choose some healthy nuts and use gingerbread spice with healthy baking. My opinion is anyway this: the Christmas time is very special time and only once in a year. So I won’t count calories at all. I just eat all I want. As much I want. As often I want. When the January comes I will back to my routines but until that I just let myself enjoy of everything. That’s the best. <3


Enjoy of your feelings, warmth and all goodies. Lovely weekend to you all! <3
xxx, Lola

Nautinnollisia hetkiä ja talvista viikonloppua. Nautitaan lämmöstä. <3


PUS!


<3 LOLA