(In English in red)

Olen saanut jännää palautetta. Palautetta siitä, miksi en ole miesten, enkä naistenkaan unelmanainen. Olenko väittänyt niin? Haha, itse asiassa se ei ole tullut mieleenikään, että olisin. En ole koskaan yrittänyt olla unelma-jotakin, ainoastaan hyvä toiselle ja kelpo tyyppi itselleni.

I have got lots of feedback lately. About why I am not the ideal woman for any man. Or for any woman. At first I need to ask if I have ever say I would.. or even think about it? Nope. I have never tried to be an Ideal Anything to anyone. Just a good guy to hang out with other people and nice guy to myself. That’s all. 

On häämentävää, että en ole saanut tätä palautetta miehiltä, vaan naisilta. Palautteen sisältö on vetänyt hymyn koko nassun levyiseksi, sillä en ole ajatellut, että näillä asioilla olisi oikeasti merkitystä yhteiskunnassamme: että nämä oikeasti painaisivat siinä Unelmien Nainen -vaakakupissa. Luulin, että pään sisällöllä olisi enemmän merkitystä, mutta hei, olen ollut väärässä, sillä ilmeisesti päätä koristavat asiat merkitsevät enemmän.

It’s pretty confusing that the feedback I have got about this issue is all coming from other women. Not from men. And when I am reading these comments and messages they have sent me really made me smile – cheesy and widely lol. Because I never thought that things like that would really be the issues: that this kind of things are the most important in a woman. Haha so I was totally wrong when I thought guys appreciate smart girls no matter if they are not that pretty. Oh okay. Sorry to disappoint you but I am not going to chance my look for any guy or girl. No I won’t. 

On totta, että kasvoni ovat epäsymmetriset. Kulmakarvani ovat eri korkeudella ja toinen silmäni karsastaa hieman, mikä johtuu muutaman vuoden takaisesta onnettomuudesta. Samaten kuin se, että leukakuuni on vino, sillä se on murtunut ja leukaluu mennyt pois paikoiltaan. Kosmeettisille virheille ihmiskehossa on yleensä jokin syy, omassa kehossani en ole niiden kuitenkaan antanut haitata elämäni menoa.

It is true that my faces are asymmetrical. M brows are at different heights and my other eye is a little lazy because of an accidents few years ago. Same like my chin that is not straight because it was broken same like my neck years ago. For all cosmetics errors in humans body we usually have some reason. An I am not thinking I do look super ugly with all my owns. If someone things like that it’s not my problem I guess. I am not here to please everyone. My cosmetics errors are part of me and I am ok with them. 

Olen saanut palautetta siitä, että minulla ei ole ripsenpidennyksiä, rakennekynsiä, eikä edes hiustenpidennyksiä! Miehet kuulemma pitävät sellaisista ja haluavat kumppanikseen huolitellumman naisen. Minä en ole sellainen. Meikkini on mitäänsanomaton, eivätkä nämä naiset tajua, kuinka uskallan postata Instagramiin itsestäni meikittömiä kuvia ja hymyillä niissä luonnollisesti. Eikö minua hävetä? No ei kyllä hävetä! Pitäisi varmaan, mutta en koe että asialla olisi niin iso merkitys, että pitäisi. 

I have got some feedback about I don’t have beautiful lashes, nails or hair.. Why don’t I have them? Guys like them and they wants to marry some beautiful girl who take care of herself and cover herself with beautiful things. They say that my make up is too neutral and I should not post pics of myself without make up. It’s not beautiful. Well.. I don’t think about what’s beautiful to you and just what it beautiful to me. The point of my Instagram is not to please you it’s actually to give you some realistic and natural view about who am I. They say I should shame on myself and my make up free pics.. Mmmm.. Okay. Thank you for your opinion. Enkö minä välitä itsestäni yhtään? Mmmm.. Onko itsestäni välittämisen mittari se, että puuteroin nenäni paksulla meikillä, käytän tekoräpsyttimiä ja kiusaan kynsiäni jatkettavilla kuiduilla? Tukka on omani eikä varmasti yhtä tuuhea ja näyttävä mitä se olisi pidennysten kanssa, mutta se ei vain ole minun juttuni. On minullakin joskus pidennykset ollut ja kyseessä oli laadukas Mago, joten tiedän mistä puhun. En kuitenkaan viihdy sellaisessa.

Don’t I care about myself at all? Well.. I am not sure if I really believe the meter to measure the caring about myself is how thick makeup I put on my face or if I use some fake flashes. Yes, my hair is my own and they are not that beautiful like they could be If I would get some extensions. I have had some once but they are not actually for me lol. I feel better with my own even if they don’t look so good. 

Joku sitten kysyi, että jos olen näin “luonnollinen” niin olenko sitten ihan kamalan karvainen? Meinasin tukehtua omaan nauruuni!! 😀 En ole ajatellut olevani mitenkään erityisen luonnollinen ja jos katsot koiriani, voit ehkä ymmärtää millainen karvafani olen. En voi sietää karvoja missään muualla kuin päässä! 😀 Sekin on oma asiamme, enkä vaivaudu vastaamaan moisiin kysymyksiin, päätin kuitenkin nyt kirjoittaa tästä aiheesta, koska se hämmentää minua.

Someone also asked me if I am that natural then Am I very hairy also? Hahahaha I had good laugh lol Thanks for that girl who ever you are! Well.. I don’t think I am very natural actually but I take this like some kind of compliment.. But if you look at my dogs you can see that I am not very big fan of hair! 😀 I can’t stand of hair anywhere else but on the head lol. 

Olemmeko me ihmiset asioista oikeasti tätä mieltä? Pitäisikö sitä edes ajatella? Häh?

Well guys.. Do we really think like that? About women and about life..? About things that really matter? Huh?

Happy new week for anyone (hairy or hairless lol) anyway. Wish you all enjoy your week and your life!

xx, Lola

Ihanaa uutta viikkoa anyway kaikille, olitpa sitten karvainen tai karvaton, tykkäsitpä sitten tekoripsistä tai et, mulle olet joka tapauksessa ihan yhtä super tyyppi, kuin kaikki muutkin! 


PUS!

<3 LOLA