Viikonloput ovat herkutteluni juhlaa, viikot menen tiukalla dieetillä, mutta haluan silti, että päivät maistuvat hyvältä. Fitnesskisat ovat taas kohta edessä, ei minulla, mutta siltikin treenaan ja diettaan itseni kisakuntoon. Se on mun tapa ja tykkään siitä! Maanantaina tehtiin mittauksia ja hyvältä näyttää, painoa on tullut lisää, mutta vastaavasti rasvaa on saatu alaspäin. Fiilis on ollut hyvä ja mun kroppa tykkää tästä hommasta.

Weekends are my eating parties and all week days I am on very inflexible diet. Still I want that my days tastes delicious! Bikini Fitness competitions are coming very soon, no I am not going to take part as a competitor. But anyway I am training and dieting my body for fitness. It is just my way every fall and I like it! On Monday we took some measurements and it all looks good! I have gain some weight but lose fat so my muscles are a bit bigger than normal and fats are down! I feel great and my body really likes this!

Fitness body Lola the fitness barbie

Miksi en sitten lähde kisaamaan? Sitä minulta kysytään usein, enkä oikeastaan osaa antaa siihen yhtä suoraa, selkeää vastausta. Niitä on varmasti monia. Oli aika kun harkitsin kisaamista vahvasti, parisuhteen toista osapuolta asia ei kuitenkaan miellyttänyt lainkaan, joten jätin homman silloin siitä syystä unholaan. Sitten fysioterapeuttini otti puheeksi epäsymmetrisyyteni ja alkoi epäillä, josko se vaikuttaisi ratkaisevan negatiivisesti lavalla: sattuneet onnettomuudet ovat jättäneet jälkensä lihaksistooni. Kolmantena asiana on myöskin se, että en pidä itseäni tarpeeksi nättinä ja hyväkroppaisena toisten sekaan keikistelemään: en voi puhua huonosta itsetunnosta, sillä luonteeni puolesta rohkeutta riittäisi. Minäkuvani on kuitenkin vähän toisenlainen, enkä koe, että sopisin joukkoon. Minulle tulisi mahdollisesti kamalan ruma olo. Kuulostaako hassulta? Ehkä.

Why don’t I take part in Bikini Fitness competition then? Well this is what people very ofter ask from me. I have no only one and very clear answer for this. There are many reasons I guess. There was a time I consider to take part for very seriously. But my boyfriend got very angry for this so I gave up. After this I haven’t dream about getting to competitions anymore. Later my physiotherapist told me that my body is very asymmetric and it might be a very bad on the stage. AND I also cannot feel I am beautiful enough to compete with all those beautiful women. 

En ole osannut koskaan välittää siitä miltä näytän, sillä minulle itselleni riitän sellaisena kuin olen. Meille jokaiselle annetaan ulkonäkö geeniemme mukaan ja itse muokkaamme sitä sitten elämäntavoillamme ja valinnoillamme. Minulle riittää se, että tunnen oloni nätiksi silloin tällöin ja onhan se toki aivan ihanaa kuullakin silloin tällöin. Voisin kuvailla itseäni ihan tavallisen näköiseksi, sanavalinnat kaunis tai nätti eivät kuulu minun suuhuni itsestäni. 

I have never care about what people thinks about how do I look. The most important thing is to be enough to myself. It’s enough when I do feel beautiful sometime and of course it is very lovely to hear someone say it sometime! If I have to say something about my look I could say I am looking very normal. Not beautiful not even pretty. Just normal. And it’s enough. 

En ole ikinä osannut olla kateellinen ja minulla on aina ollut paljon ympärillä ihmisiä, joita olen ihaillut. Kaunis ja viehättävä ihminen on minusta jotain muuta, kuin ulkoista. Olisikin ihanaa, jos ihmiset osaisivat “katsoa toisiaan silmät kiinni”. Kuten minä teen. 

I have never been jealous and I have always had lots of people I admire around me. Beautiful person is something else than how does she look. And it would be very wonderful if people could “see each other with eyes closed”. As I do. 

Miksi sitten treenaan ja diettaan itseni syksyisin kisakuntoon? Siksi, että tykkään haastaa kehoani ja mieltäni. Se on sellainen mun oma hassu juttu. 

So. Why am I training and dieting myself to fitness if I am not going to take part? Well.. Just because I like to challenge my body and mind. It’s just my own silly thing I love to do.. 

Viikonloppuna herkuttelen, enkä mitenkään dieettityylillä! Silloin jaan mahtavia ja maistuvia reseptejä myös teidän kanssanne! PS. ne eivät sitten todellakaan ole mitään fitness-ruokaa! 😀

Viikonloppuun ihanat!

PUS!

<3 LOLA

In the weekend I am going to cheat. A lot. And not any fitness style at all! I am also going to share some awesome and darn delicious recipes with you! 😀 I am so excited and can’t wait for the weekend food parties! Just by myself! AH!

So see you here then! 

xx, Lola

överiherkuttelua,