Kiireinen työviikko täytyy aina kruunata jollain ihanalla, tänään se tapahtui monella super ihanalla asialla. Odotin vaatetilauksiani Ralph Laurenilta, Tommy Hilfigeriltä sekä Calvin Kleiniltä saapuvaksi vasta ensi viikolla, mutta postista tulikin ilmoitus jo tänään: sopivasti, ihanasti perjantain kunniaksi! Töiden jälkeen kipaisin siis hakemaan postista nuo ihanat paketit! <3

Olen viikonloppufiilistelijä. Loihdin perjantaista mieleeni ihanan ajatuksen, joka siivittää mut kivasti viikonloppuun. Perjantai-aamuista tykkään tehdä rauhallisia, sama pätee maanantaihin (silloin lähtee viikko ihanasti käyntiin). Puen päälle jotain kaunista ja nautin aamuteen hissun kissun. Työt aloitan yleensä vasta kympiltä.

Kun hain paketit tänään postista, kipaisin samalla myös Cittarin hyllyjen sekaan tekemään viikonloppuostoksia. Ostin kaikkea ihanaa, mielessäni leipoa viikoloppuna pizzaa ja illaksi ostin sipsiä ja dippiä. Rakastan dippejä! NAM! Kainaloon tarttui kahden korillisen lisäksi myös jauhoja ja muita leivontatarpeita: alkoi tehdä mieli keksejä!

Nyt istun kieli suupieliä nuollen sohvan nurkassa ja tuli mieleeni jakaa tämä ihana keksiresepti kanssanne! Olisi sääli pitää näin hyvä herkku vain itsellä 😉

Lola viikonloppu keksit


140g juoksevaa rypsiöljyvalmistetta

2 dl sokeria
2 munaa
2tl vaniljasokeria
3tl leivinjauhetta
6-7dl vehnäjauhoja 
(voit käyttää myös muita jauhoja, mutta vehnäjauhot tekevät kekseistä pehmeitä)

Kuumenna uuni 200 asteeseen (kiertoilma, jos on)

1. Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen ja jatka vatkaamista.
2. Yhdistä kuiva-aineet keskenään ja lisää seokseen koko ajan vatkaten.
3. Pyörittele taikinasta pieniä palloja ja litistä ne kädellä leivinpaperin päälle kevyesti. 
4. Paista uunissa, kunne ovat kauniin kullan keltaisia. 

Herkuttele lämpiminä ja ajattele ihania juttuja. Tehdään viikonlopusta ihana, jooko!

PUS!

<3 Lola