Ilouutinen kaikille, jotka minusta tykkää, ikävä uutinen kaikille vihaajille – elossa ollaan! Pitkästä hiljaisuudesta (ja flunssasta) huolimatta. Mun piti olla Juhannuksena elämäni kunnossa; teroitin juhlafiilistäni jo viikkoja etukäteen ja fiilistelin ekaa kertaa elämässäni sillä, että 23.6 täytän vuosia! Viime vuosi on ollut pysäyttävä. Olen ymmärtänyt, että menetettyjä vuosia ei oikeasti tule saamaan ikinä takaisin: ei rypyttömiä silmän alusia, ei pyöreitä synttäreitä, ei sitä tunnetta kun istutaan porukalla nuotion ääressä ja paistetaan makkaraa.. eikä sitä uskomatonta nipistystä vatsan pohjassa, kun naurattaa niin paljon että pissat meinaa tulla housuun; ne ovat hetkiä, joihin kannattaa heittäytyä. Aika kuluu, ja jokaisen aika täällä on rajallinen. Miksi en siis itse juhlisi omaa päivääni niin kuin syntymäpäivää kuuluu juhlia. Se, että siitä päivästä ei ole koskaan tehty merkityksellistä, ei tarkoita sitä, etteikö se olisi merkityksellinen. Olen ollut minulle vääränlaisten ihmisten seurassa, sekä kasvanut monen asian suhteen vähän vinoon. Liian myöhäistä on kuitenkin vasta siinä vaiheessa, kun henki ei enää pihise. Siihen asti meillä on aikaa muuttaa itseämme ja tavoitella uusia asioita – annetaan siis palaa.

No niinhän siinä sitten kävi, että suuret suunnitelmani ajoivat minut vuodelepoon. Sain pahan flussapöpön päivää ennen syntymäpäivääni ja Juhannus on kulunut nenää niistäen ja yskien, höyryä hengitellen ja kuumelääkkeitä napsien. Nestetasapainosta on huolehtinut vanilja tee ja vesi, vitamiineja olen saanut hedelmistä. Keksejä on tullut syötyä enemmän kuin koskaan ja suklaata myös mielin määrin. Syntymäpäiväillallisen söin tv:n ääressä; himoitsemaani intialaista tilattiin Turun ehdottomasti parhaasta Intialaisesta ravintolasta Delhi Darbarista. Kyseinen ravintola löytyy Hämeenkadulta Turusta. Sinne siis, kun haluatte NAM NAM NAMIA!!! 

On minua hemmoteltukin: sain postin mukana ihastuttavan lahjan; Marc Jabobsin Oh, Lola! -pafryymin, joka on lempi tuoksujani. Lisäksi uuden mukin, josta on kiva hörppiä aamuteetä. Mummilta sain Rörstrandin Peppi astiastoa, jota rakastan palavasti! Ne ovatkin olleet jo kovassa käytössä, mulla kun on sellainen hassu uskomus, että Pepillä on vahvuutensa ja lapsekkuutensa ansiosta parantava voima 😀 Nyt kipeänä ollessani olen juonut siis Peppi-mukista teetä ja lautaselta niitä keksejä. 🙂 Kainalossa olla möllöttää tietysti myös Peppi Pitkätossu -nukke, jonka sain ystävältäni Marialta muutama vuosi sitten, kun olin tosi kipeä. Siitä tämä Terveys Peppi -juttu onkin saanut alkunsa. Jokaisella pitäisi olla elämässään oma Maria. <3

Tänään olo on viimein vähän parempi, mutta pysyn silti sängyssä. Viime viikot on tullut paiskittua reippaasti töitä, jotta pääsin käymään Virossa. Siellä tulikin relattua ihanasti ja kaiken lisäksi ilma oli upea. Nautin auringosta ja kylmästä limpparista kattoterassilla ja hymy oli niin leveä, että se näytti varmasti irvistykseltä 😀 Synttäreitä tuli juhlittua onneksi hieman etukäteen Tallinnassa: sain lahjaksi ihanan vartalohoidon, jossa mieli ja keho rentoutuivat täysin tilauksesta. Lisäksi Niken uudet ihanat FREE 5.0 kengät ja Helly Hansenin takin. Kyllä vain, minua on hemmoteltu! <3
Ensi viikko tulee olemaan kiireinen töiden parissa. Lisäksi koirallani Beanilla on sydänultra, jota jännitetään aika kovasti. Sydänvika on edennyt aika vauhdilla. 🙁

Nyt päästän teidät kaikki jatkamaan omia hommianne ja painun itse takaisin peiton alle. Myöhemmin illalla avaan telkun ja otan syliini ison kulhollisen keksejä sekä grillattuja herkkuja, joita “tilasin” toisten mökkireissulta 😉

<3 Ihanaa Juhannusta!

PUS!

<3 Lola