I got back here pretty quickly this time, let’s make a little yay for that haha. I just suddenly felt so inspired about the sunshine that it boosted my energy up and I started to organize my closet and things at home. And it just kept boosting my inspiration. As you all know I am a cute thing lover, still most of all the Barbie lover, I do love pretty things and cosmetic even though I do not put so much cosmetic on myself. Is it odd, I think it actually makes a little disagreement, but so what?! That’s who I am.

Organizing this makes me feel so relaxed. I could do that all day long. Putting matching things and colors together just makes me happy. Anyone relating?
_________________________
Tulin takaisin nopeammin kuin ehkä arvasitkaan, joskus näin, pienet jippiit sille. Mutta kerrottakoon, että inspiroiduin niin paljon auringosta, että se boostasi energiani ylös ja järjestelemään kaappeja ja laatikoita. Ja sehän se inspiroi minua entisestään ja päädyin olemaan outo minäni ihan täysillä. Kuten kaikki tietävät, rakastan söpöjä juttuja, mutta kaikkein eniten Barbia. Tykkään kosmetiikasta vaikka en niinkään sen käyttämisestä. Jep, alatko jo ymmärtää mistä tuo outo-minä koostuu. Tyylini on täynnä ristiriitoja, mutta sellainen minä olen.

Asioiden ja esineiden järjestely rauhoittaa ja rentouttaa minua, voisin järjestellä asioita ihan koko päivän. Asioiden, esineiden ja värien yhteensovittaminen tekee minut onnelliseksi. Samaistuuko kukaan?

My style is not very general though, it’s as odd as I am as a person. I am colorful even if I am very black&white, too, what comes to my style. I have such a strong imagination even though same time I am very blank one. I love cute things and same time I love the modern style with no so much things around. I am a mess. But a cute one lol.
_______________________
Mutta se tyylini, heh, se ei ole kovin yleinen, se on ihan yhtä outo kuin minä ihmisenä. Olen tyyliltäni värikäs, vaikka samaan aikaan olen todella mustavalkoinen. Minulla on vahva mielikuvitus, vaikka samaan aikaan olen aivan blankko. Rakastan söpöjä asioita ja samaan aikaan olen moderni, enkä voi sietää krääsää ympärilläni. Olen sotku, mutta.. söpö sellainen hih.

I can’t stand disorder or dust, not any kind of mess or bad smells. I do love perfumes a lot, but I am very picky. Right now I am obsessed with these perfumes most:
1. Marc Jacobs Perfect. It makes me feel amazing while wearing it. Girlish, strong and cute.
2. Lancome Trésor Midnight Rose. I love to wear this at night when I go to bed. It makes me feel pretty and sexy.
3. Giorgio Armani My Way. This is wonderful perfume, not too strong but same time very fascinating.
4. Giorgio Armani Sí. One of my favorite fragrances of all times. This is my choice when I have a date or dinner night.

Also need to mention Gucci Guilty which I actually need to get some more, the bottle is empty now. It’s my all time favorite perfume which I love to wear most of all. I also love beautiful perfume bottles to be part of my decoration at times. Not always, my decoration changes very often.
_________________________
En voi sietää sotkua, likaa tai minkäänmoista epäjärjestystä, pölyä enkä yöh, pahoja hajuja. Rakastan parfyymeja, mutta olen todella tarkka ja valikoiva niiden suhteen. Juuri nyt lempituoksujani ovat nämä hajuvedet:
1. Marc Jacobs Perfect. Tämä tuoksu saa minut tuntemaan oloni tyttömäiseksi, vahvaksi ja söpöksi. Todellinen Wonderwoman -tuoksu.
2. Lancome Trésor Midnight Rose. Rakastan tätä tuoksua ja suihkutan sitä kun menen nukkumaan, se saa oloni tuntumaan kauniilta ja seksikkäältä.
3. Giorgio Armani My Way. Tämä on ihana hajuvesi, ei liian voimakas, mutta samaan aikaan hyvin, hyvin kiehtova.
4. Giorgio Armani Sí. Yksi lempi hajuvesiäni, all time. Käytän tätä hajuvettä kun lähden treffeille tai dinnerille.

Lisäksi täytyy mainita Guccin Guilty, jota itseasiassa tarvitsen lisää, se on kautta aikojen vahvin lempparini. Rakastan sitä isolla P:llä, kuten Picasso sanoisi heh. Anyway, rakastan myös kauniita hajuvesipulloja ja tykkään pitää niitä esillä osana sisustusta. Toisinaan. Sisustukseni vaihtuu usein, koska.. olen Outo-Lola.

And talking about cosmetic, it just makes me feel pretty when I see those things. I also love to take care of my skin so I am having some high-quality stuffs for that. Often people ask me about the products I am using for skincare, well, here you can see some now as a tip.
_________________________
Kosmetiikasta puheenollen, tykkään kun ympärillä on kosmeettisia juttuja, ne saavat oloni tuntumaan kauniilta. Ihonhoito on minulle tärkeää ja investoinkin laadukkaaseen kosmetiikkaan ihonhoidon puolella. Minulta kysytään usein mitä ihonhoitotuotteita käytän, ohessa nyt pientä inspoa siihen.

I love old Hollywood style a lot meaning the mirrors with the lights and having everything organized like old film stars did. Oh yeah, I am so freaking odd Lola. I also love nail polishes even if I am kinda never wearing any. It’s same with hair and lipstick, I just have no idea how to do it actually.
_________________________
Old Hollywood -tyyli on omani; peilit valoilla ja kosmetiikka upeasti järjesteltynä omissa lokeroissaan kuten vanhoilla filmitähdillä. Rakastan myös kynsilakkoja ja huulipunia vaikka inhoankin käyttää niitä, enkä siksi käytä. Totta puhuen, en yksinkertaisesti osaa käyttää niitä. Lisäksi inhoan sitä, että huulipuna tarttuu joka paikkaan kuten juomalasiin eikä kynsilakka ehdi kuivua ennen kuin ehdin tökätä ne jonnekin – olen kiireinen tyyppi, minkäs sille mahtaa. Mahtaisi varmaan, mutta eipähän huvita. Joten, tyydyn pulloihin ja purteleihin. Sama juttu hiusten kanssa, minulla on aina ponnari, koska olen maailman surkein hiusten kanssa. Siis mitä ihmettä niille pitää tehdä? Tell me!

I also love the signs but same time I am hating to have them at my home. So during my life I have owned many but saved only one, it’s so me isn’t it?
__________________________
Rakastan myös kylttejä ja samaan aikaan inhoan niitä. Joten elämäni aikana olen omistanut useita, mutta säilyttänyt vain yhden. Se on minua enemmän kuin ehkä mikään muu kyltti koskaan. Jos joskus löydän toisen, ehkä ostan sen. Nykyään ostan hyvin vähän tavaraa. Kai..

I wish you got something about my odd-Lola -post today. I had so much fun while doing it anyway haha.

Much love into your heart babes, see you soon again xx Lola
_______________________
Toivottavasti sait mitään irti tästä postauksesta tänään, minulla oli hauskaa anyway haha.

Rakkautta ja väriä sieluihinne ja sydämiinne puput, nähdään taas pian. Pus pus, Lola