Onko sulla idolia? Sellaista tyyppiä, jota ihailet? Minulla on. Ja hän löytyy yllättävän läheltä. Teininä ihailuni kohteita olivat julkkikset: upeat naiset pitkine hiuksineen ja upeine vartaloineen. Nykyisin ihanteeni on hieman toisenlainen. Se mitä ihailen, tulee sisältä: voima, voima ja voima! Eikä sillä ole mitään tekemistä fyysisen voiman kanssa. Itse asiassa, ihailemani nainen ei ole keholtaan fitnessmallin mitoissa, päin vastoin, hän on ihanan pyöreä ja pehmeä. Sellainen turvallinen, pehmeä nainen. Lisäksi, hänen fyysinen voimansa ei näy maastavedossa tai etukyykyssä, se näkyy hänen omien lastensa nostelussa ja isovanhempien auttamisessa. 

Do you have an idol? Someone you admire a lot? I do. And I can find her actually not so far from me. When I was teenager I admired celebrities: beautiful women with long hair and fit bodies. Nowadays I am different and the thing I admire in women is power! And the power I mean is not the physical power actually. When I am talking about power I mean strong mind. The woman I admire is different than you I think I guess.. She doesn’t have a body like any fitness model or so. Her body is lovely soft and chubby like a cup cake. I love it! I love it how safe it feels. I love chubby bodies! We can’t see her stronger at the gym – we can see it when she lifts her kids and helps her grandparents.

Minä ihailen sinua, koska sinä olet niin vahva. Minä ihailen sinun luonteesi lujuutta, minä ihailen sinun tapaasi sivuuttaa loukkaavat asiat siten, ettet päästä niitä nakertamaan itsetuntoasi. Minä ihailen tapaasi, jolla kannat itseäsi. Minä ihailen sinun rentoa meininkiä. Sinun seurasi tekee minulle hyvää; se on niin tervettä

I admire you, my power woman! I admire you because you’re so strong! I admire you because your mind is like a steel but still you’re so gentle. I love your style to skip bad comments in your mind the way that it won’t hurt you. I admire the way how do you carry your body and your character. I admire your skills to stay relaxed. Your company is so good to me: it’s so healthy. 

Kiitos, että olet sitä parasta, eli juuri sitä mitä olet: sinua. <3


Thank you for being the best, just yourself! <3Etsi oma voimanaisesi tai -miehesi / Find your own power woman/man


Sellainen voi löytyä lähipiiristä tai sellainen voi olla myös julkisuuden henkilö tai henkilö, jota et vielä tunne. Se tyyppi voi olla myös oma puoliso.

You can find it from your friends of from your family, maybe she/he is someone you don’t know just someone you admire. Or maybe your husband or wife or so..?

Millainen hän on ja miksi häntä ihailet? Asiat voivat olla yllättäviä ja saattavat paljastaa sinusta itsestäsi aivan uusia puolia. Onko sinussa loppujen lopuksi jotakin samaa kuin hänessä? Tai voisitko kehittää itsessäsi juuri sitä ihailemaasi puolta?

What kind of person she/he is? The things you really admire in your power human maybe pretty surprising and they might help you to find some new things of yourself! Maybe you could improve those psychical features she/he has with yourself!

Terve ihailu on sitä, että antaa toisen kannatella itseään ja nauttii ihailemansa ihmisen seurasta yrittämättä kuitenkaan olla kopio tästä toisesta. Muista, että olet kuitenkin oma itsesi: sinulla on omat mielipiteesi ja oma tyylisi. Älä yritä kopioida, mutta ota oppia! Et voi muokata ulkonäköäsi samanlaiseksi kuin toisella, etkä saavuttaa samanlaista kehoa kuin hänellä, me olemme kaikkie erilaisia omine kehotyyppeinemme, veriryhminemme ja geeneinemme: meidän kuuluukin näyttää omalta! Huomaa asioita voimanaisesi tai -miehesi luonteessa. Mitä sinä hänessä todella ihailet? 

The healthy admiring is good to us. Healthy admiring means not to try to be like the person you admire – it´s not copying! Admiring someone should helps you to improve your psychical skills and motivate you. Healthy admiring is not jealous. Healthy admiring makes your feel happy and motivated! Always remember that we are all different and that is how it really need to be: we have our own genes, body types and blood types. This all makes us look like how we do look: different! And that’s the point! That’t the lovely point! Keep focus on improving yourself not trying to be like someone else. Keep focus on being you! 

Oman voimaihmisen seuraaminen voi tehdä hyvää terveydellesi: terve seura saa meidät voimaan paremmin. Ympäröi itsesi nostattavilla voimaihmisillä ja anna heidän kannatella iteäsi kun vaikea hetki yllättää. Ylläty sen voimasta ja nauti siitä – anna sen tehdä hyvää ja antaa voimaa!

Following your own power person might give you all good vibes you need! Healthy company and healthy people around us makes us feel better! Make sure you have this kind of people around! Let them take care of yourself and let them give you this awesome positive energy! AND let yourself enjoy of it! 

Kiitos – se tärkeä osa joka päiväistä elämää – Remember to Thank 

Milloin olet viimeksi kiittänyt? Ehkä olet kiittänyt ruoasta, joka sinulle on valmistettu tai hyvästä palvelusta, jota olet saanut. Ehkä olet kiittänyt ystävääsi ihan vain siitä, että hän on olemassa ja että hän on juuri sellainen kuin hän on. Juuri tämä onkin se tärkeä juttu, joka nostattaa toista ja tekee omasta olostammekin paremman. Muistetaan kiittää siitä, mitä saamme kokea toisten ihmisten kautta.

When was the last time you say Thank You for someone? Maybe it was after dinner or after someone served you very well. Maybe you say Thank You for your friend only because she/he is just like she/he is. This is the thing! The very important thing we should do more often. To Thank people that they are good to us and stay in our life. 

Muista kiittää ympärilläsi touhuavia ihmisiä siitä, että he ovat kanssasi. Tilanne voisi olla päinvastainen. Pysähdy pohtimaan hetkeksi asioita, joista saat olla kiitollinen. Tuo pieni hetki, jonka keskityt omaan elämääsi ja hyvien asioiden pohtimiseen, voi olla merkityksellinen. Välillä unohdamme elää hetkessä ja painamme vain menemään pää kolmantena jalkana ajattelematta elämää ja ympäristöämme kokonaisuutena. 

Today do this one little thing – it really might be very needed. Stop to think about things you should be grateful. This little moment when you keep focus on your own life should make you understand that it’s not self-evident. Those people you have now won’t be here for ever. And you neither. Keep focus on this moment and live your life by doing good things to yourself and others. Make sure that you enjoy of your life. Do not waste it. 

Meissä kaikissa on voimaa ja tietämättämme saatamme itse olla jollekin toiselle se voimaihminen!

PUS!

<3 LOLA


We all have some magical power inside us and we all might be The PowerPerson for someone unknowingly. 


Ihanaa torstaita, tehdään tästä päivästä hyvä!

Happy Thursday lovelies! 

xx, LOLA